|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
potraga
Dezurna pricalica

|
|
 |
Natasa23
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
miks
Starosedelac

|
Upisano: Pon Mar 02, 2009 2:52 pm |
|
Zakoni sluze za podizanje pritiska... i sekiraciju
Obrazlozanje
Pre izvestan broj godina, covek me zavrnuo za neku robu u vrednosti od nekih 600-700e. Godinu i kusur ja njega kumio, molio, cekao... a on nista.
Tuzio ja njega. Spor se vodio skoro 2-e godine... dobio ja sud... ali pere ili robu, do dana danasnjeg nisam. Navodno, ne mogu mu nista???
Pre izvesnog vremena, u priblizno isto vreme, uhvati me radar 2x. Nisam platio kaznu na licu mesta ali platio sam obe. Nakon nekoliko meseci Dobijem opomene da platim obe. Nisam sacuvao uplatnice a iz principa nisam hteo ponovo da platim. Opomonjali oni mene, opominjali... i zamenili kaznom zatvora. Dolazili 2x da me vode ali, nikako da me odvedu. Na kraju me nagovori sudija za prekrsaje da pokusam u SUP-u da izdejstvujem potvrdu o uplati.
Nakon duze svadje i ubedjivanje da ono nemogu to da urade, izdaju mi tu potvrdu za 3min., u mom maticnom SUP-u. Oni iz 'stranog' SUP-a su se samo svadjali ali nisu mi izdali potvrdu.
Nakon 4 posete policije koja je dolazila da me vodi u zatvor (nismo se svadjali. kulturni ljudi. a i ja kulturno hteo da idem u zatvor), Dosadilo i njima da dolaze a i meni da stalno ponavljam celu pricu po nekoliko puta u jednom dahu, platio ja jos jednom kaznu od 4000,- din
zakljucak
Zakoni sluze za podizanje pritiska i za sekiraciju!

|
|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
sowa
Novajlija

|
|
 |
Zeljko
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Prijatelj
Starosedelac

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
agor
Prolaznik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |