zbog.....kolegijalnosti. PRIMER. Pre dve godine upravljajuci motornim vozilom kretao sam se ulicom Vladimira Popovica.Kada sam bio u blizini skretanja za hotel Interkontinental ,ukljucio sam levi pokazivac pravca, smanjio brzinu, i kada sam zapoceo skretanje ka hotelu, osetio sam snazan udarac u zadnji deo vozila, koje je pod inercijom udarca dobilo ubrzanje . Zaustavio sam vozilo ,osvrnuo se levo,desno,nema nikoga. Tek kada sam izashao iz vozila,primetio sam coveka kako lezi na asfaltu i naki stari motor BMW. Vozac motorcikla je ustao nepovredjeni odma poceo da sklapa motor ,koji je bio sav u delovima . meni je iskrivio kuku za vucu na kolima, i oshtetio zadnji desni deo vozila. Poshto je bio pravnik po profesiji , njegova koleginica, sudija gradskog sudije za prekrshaje u Rakovici, iz KOLEGIJALNOSTI donosi presudu o obostranoj krivici . On je kriv zbog neprilagodjene brzine i udarca u zadnji deo moga vozila kaznjen novcano, a ja sam kaznjen novcano jer je zadnji deo moga vozila udarilo u prednji deo njegovog motorcikla,

|