|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
d4rk3lf
Prolaznik

|
Upisano: Pet Nov 07, 2008 12:56 pm |
|
 |
 |
ne, nije sramota muzti krave, ali genija ne vidim da bi tako razmisljala o smislu zivota...ne radi ona nista a da joj je pamet na drugoj strani...vidim je samo okruzena gomilom knjiga sve ostalo nije vanja  |
Knjige su dobra stvar.
Ipak, retko koja žena uspe da objedini u sebi i obrazovanje i da sačuva izvornu ženstvenost (na žalost ). Mislim dobro, preterah ga... nije baš retko koja, ima i takvih, ali bi bilo bolje da ih je više.
Inače, ja bih otišao, ne samo u selo, nego i u šumu, pošto volim prirodu iznad svega i samo bi mi bio uslov da imam internet da bih mogao da zarađujem.
A što se tiče uvoza snajki iz Azije. Grosssss... samo čovek sa kratkoročnim pogledom na stvari (ili žena sa plitkom pameću) ne može da uvidi koja je to propast. Kakve crne snajke iz Azije, kad imamo jedne od najlepših devojaka na svetu?
Srpkinje rules!
|
Now it's the time to be extreme! |
|
 |
Walker
Prolaznik

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
Upisano: Pet Nov 07, 2008 6:26 pm |
|
 |
 |
Iz njenog teksta se vidi da bi otišla zbog ljubavi na selo ali tamo je već na kapiji čekaju krave, ovce, svinje i razna živina koje joj žele toplu dobrodošlicu. Ona nema problem sa životinjama jer nezna sa njima. Čini mi se da to i nije neko opravdanje jer može da nauči. Niko se naučen nije rodio. Kaže da sve radi naopako, ako je to tako pa bilo gde da se uda da li na selu ili u gradu ona ima da ima problem, a i svi oko nje.
I sada ja da pitam kako čovek da se oženi. |
Poenta da je Vanja pogresan izbor, ukoliko imas domace zivotinje tipa krave, svinje, ovce i ostalu zivinu a da selo kao selo nije problem. Eto moja zena je sa sela, i kad odem u tazbinu ne daju mi da pridjem oko traktora, njive, motike, zivine jer im samo smetam, zaista, ali posto znaju da volim telecu supu odmah zakolju tele zbog supe
Svako sa svojom srecom to je poenta.
|
      |
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Katančić
Starosedelac

|
|
 |
alexandar dimitrijevic
Redovni posetilac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |