|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
|
 |
Mistery
Starosedelac

|
Upisano: Uto Maj 05, 2009 7:26 pm |
|
 |
 |
 |
 |
a je l` komunisticko smejanje "hahahahahahaha", a nase izvorno "aaaaaaaaaaaa" ))
(zezam se) |
Pa dobro. Dok se mi shalimo ,oni nam kroje jezik. Pa ti sad vidi. Pogledaj hrvate. Neke njihove reci su ,cak bi rekao i smeshne ,ali su mjihove,nisu tudje. Ali strashno je kada na nashoj TV cujete sportskog komenatora da kaze, sudija nije svirao ,zbog PREIMUCSTVA,. A trebao je reci PREDNOST. To je tuga. |
Takodje je tuga izmisljati srpski jezik koji je vec izmisljen.A kad to kazem, mislim na slova kao sh,zh,ch,q...
Ukoliko se ne varam, ti ih koristis, bar neke 
|
Dum Spiro, Spero... |
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
Upisano: Uto Maj 05, 2009 8:52 pm |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
a je l` komunisticko smejanje "hahahahahahaha", a nase izvorno "aaaaaaaaaaaa" ))
(zezam se) |
Pa dobro. Dok se mi shalimo ,oni nam kroje jezik. Pa ti sad vidi. Pogledaj hrvate. Neke njihove reci su ,cak bi rekao i smeshne ,ali su mjihove,nisu tudje. Ali strashno je kada na nashoj TV cujete sportskog komenatora da kaze, sudija nije svirao ,zbog PREIMUCSTVA,. A trebao je reci PREDNOST. To je tuga. |
Takodje je tuga izmisljati srpski jezik koji je vec izmisljen.A kad to kazem, mislim na slova kao sh,zh,ch,q...
Ukoliko se ne varam, ti ih koristis, bar neke  |
Koristim jedino slovo SH ili sh , jer ne koristimo cirilicu. Ali ja ne pricam o pisanju ,vec o izgovaranju. i koriscenju slova H ,tamo gde mu nije mesto. Pricam o slovu koje je dodato
|
|
|
 |
Mistery
Starosedelac

|
|
 |
Dzerod
Prolaznik

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
Upisano: Sre Maj 06, 2009 4:28 pm |
|
 |
 |
 |
 |
Koristim jedino slovo SH ili sh , jer ne koristimo cirilicu. Ali ja ne pricam o pisanju ,vec o izgovaranju. i koriscenju slova H ,tamo gde mu nije mesto. Pricam o slovu koje je dodato |
Ni ja ne koristim cirilicu...pa se ipak sporazumevam...
Bez obzira da li je rec o pisanju ili izgovaranju...to nije srpski jezik...
No, nema veze...samo sam spomenula...pisi kako hoces...  |
Mistery, nebi da se prepucavamo , ali ja govorim o sistematskom unistavanju srpskoga jezika. Konkretno slovo H ,jako puno koriste Arapi,Turci znaci muslimani. Bosanca neces cuti da kaze SNAJA , LADOVINA koja je nastala od reci ladno ,vec Hladovina , i snaHa da ne nabrajam vise. 
|
|
|
 |
Mistery
Starosedelac

|
Upisano: Sre Maj 06, 2009 4:47 pm |
|
 |
 |
Mistery, nebi da se prepucavamo , ali ja govorim o sistematskom unistavanju srpskoga jezika. Konkretno slovo H ,jako puno koriste Arapi,Turci znaci muslimani. Bosanca neces cuti da kaze SNAJA , LADOVINA koja je nastala od reci ladno ,vec Hladovina , i snaHa da ne nabrajam vise.  |
Ne znam sto bi se prepucavali...samo sam spomenula, a ti kako hoces...
Mada, mi nismo ni arapi ni turci...
Ja ne govorim o recima koje imaju slovo H, vec o recima u kojima slovo H ne postoji, a neko ga ubacuje jer je negde video da slovo sh isto znaci sto i š .
Kako god...ne moramo vise o ovome...
|
Dum Spiro, Spero... |
|
 |
Bad_Girl
Starosedelac

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |