|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
Upisano: Pon Maj 11, 2009 6:39 pm |
|
Mom starijem bratu kupili koznu jaknu ( malo vecu ... imace duze ). Posto je to bila prva kozna jakna u porodici pozvali ceo komsiluk na cast sa sve tamburasima. Salim se za ovo . Uglavnom kupili malo vecu ( sigurno bilo povoljno, a samo taj broj ostao ) ,,kao" da je ima duze. A ja nisam mogao da docekam , i obucem je , da odem da se ,,prosetam" . Zasukao rukave i ode. Sve bi to 'ajde bilo u redu , nekako, da nije bio dan kao ovaj. Vratio sam se za 5 min ... gola voda .
|
|
|
 |
deep blue
Dezurna pricalica

|
Upisano: Pon Maj 11, 2009 7:04 pm |
|
 |
 |
Mom starijem bratu kupili koznu jaknu ( malo vecu ... imace duze ). Posto je to bila prva kozna jakna u porodici pozvali ceo komsiluk na cast sa sve tamburasima. Salim se za ovo . Uglavnom kupili malo vecu ( sigurno bilo povoljno, a samo taj broj ostao ) ,,kao" da je ima duze. A ja nisam mogao da docekam , i obucem je , da odem da se ,,prosetam" . Zasukao rukave i ode. Sve bi to 'ajde bilo u redu , nekako, da nije bio dan kao ovaj. Vratio sam se za 5 min ... gola voda . |
Ha ha,svi mladji su znaci isti...Meni je to radila mladja sestra...Ona je moju perjanu jaknu docekala da nosi isto ovako negde u maju... 
|
|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |