|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
LeeA
Starosedelac

|
Upisano: Sub Maj 22, 2010 11:08 am |
|
 |
 |
 |
 |
uz USLOV da je obostrano... |
Ovo je kljucni odgovor!
Ako je obostrano, onda nema prepreke ni razloga da prijateljstvo preraste u nesto vise. Normalno, prijateljstvo ostaje ali radja se i ljubav.
Medjutim, problem je ako je jednostrano! A ni tu ne bi trebalo da bude problema ako je 'zainteresovana' strana svesna da nije moguce odrzati prijateljstvo ako drugoj strani nameces nesto sro je nece uciniti srecnom! |
Ne verujem da bi jedna strana nametala, mada ako bi , to bi znacilo da to prijateljstvo bas i nije prijateljstvo, i to bi onda znacilo kraj prijateljstvu, nazalost. Zato bi bilo dobro da osoba odustane od takvih osecanja, posto nije obostrano, da ne pati i da ne uskracuje sebe za neku drugu ljubav.
|
The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart.
95,8
Now watch what you say or they’ll be calling you a radical,
Liberal, fanatical, criminal.....!
 |
|
 |
Harlekina
Dezurna pricalica

|
|
 |
jole_85
Starosedelac

|
Upisano: Uto Maj 25, 2010 7:13 pm |
|
Itekako verujem u muško-ženska prijateljstva... Prvo, najvažnije razgraničiti prijatelja od dobrog drugara...Imam jednog najboljeg druga i 6 dobrih, jako dobrih drugara... Ali izmedju njega i njih je VELIKA razlika. Naše prijateljstvo traje već 12 godina. Poznaje me bolje od mojih roditelja, bar mi se tako čini. Moram (opet) se složiti sa Deksi, on je za mene bespolno biće. Nikad ga nisam posmatrala kao potencijalnog dečka, niti sam osetila nešto u tom smislu prema njemu. Nisam ni sa njegove strane ništa osetila sem iskrenog prijateljstva.
Verujem (znam ) da dobro drugarstvo (poznanstvo) može dovesti do veze. Ali isto tako sumnjam da posle možeš ostati sa nekim u još boljim odnosima. Moguće je samo u situacijama, ukoliko shvatiš da baš neke jake osećaje nisi ni imao prema toj osobi, u suprotnom teško. Korektan i fer odnos da, ali prijateljstvo nakon veze teško. Prosto neverovatno, po meni...
A te priče, šatro mi prijatelji, a u kres varijanti... To nije prijateljstvo, niti može da bude. Verjuem da ima takvih slučajeva, ali to dvoje ljudi su sve samo ne prijatelji.

|
"Svoju snagu prepoznaćeš po tome koliko si u stanju da prebrodiš trenutak, jer trenutak je teži, strašniji i duži od vremena i večnosti!" |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
miks
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |