Pol: Pridružio: 21 Mar 2009 Poruke: 221 Teme: 4 Lokacija: BEOGRAD Zemlja:
Upisano: Čet Apr 23, 2009 6:36 pm
Natasa Miljkovic ::
malo je teze da stavimo sve emisje u arhivu, ali postavicemo link ka rts sajtu, gde su mnoge arhivirane.
ili, napravite listu nekih emisija koje zelite da vidite ponovo, pa da nekih desetak stavimo na sajt.
eto...
to dodje i kao neka rang lista.
pozdrav tebi aristotelu
a i tebi vlaky.
Bravo Natasha. Neznam koju rec pohvale da ti uputim. Ne persiram ti, jer ako smem da budem slobodan ,mi ovde na Forumu smo nashi ,da tako kazem .ZOKI javascript:emoticon('')
Samo zelim da vas pitam, zar vam nije lakse da postavljate emisije na Google Video? Host je besplatan, ne mora da se ceka da se skine cela emisija da bi poceli sa gledanjem...
Ja sam webmaster jednog foruma i srecan sam kad vidim da je neko postavio online snimke emisija koje jednostavno linkujem tako da ljudi ako ih zanima snimak samo kliknu i gledaju direktno...
Nazalost, sve starije epizode Kljuca, medju kojima je i ta o Pijanoj naciji, cuvaju se na betama (analogni format), tako da ih nemamo dostupne za download.
Или се ти предај, или ја да ти се предам.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa Idi na stranu Prethodni1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.