|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Marko_L
Dezurna pricalica

|
|
 |
musicmaster
Udaljen sa foruma!

|
Upisano: Sre Sep 30, 2009 10:40 pm |
|
Pogledao sam ga i ja. Zatim, vrlo brzo đubrirao isti. Shift + delete.
A posle mi bilo žao za potrošeni bandwidth.
Čudno da taj Nostradamus nije predvideo nijedan lepi događaj.. koji se dešifruje vekovima pa nikako da se i utvrdi do daske - šta je hteo da nam kaže.
Sav taj tumač koji se u tom neverovatno univerzalnom, kinematografskom ostvarenju vrti kao opis njegovh viđenja,
podseća na terror, terror, terror, weapons of mass destruction, war, terror, terror.... itd.
Već poznato ispiranje mozga...
Rekao bih da je scenario za 'čika proroka' samo jedno parčence, još gloopljeg satanizma.
Ma, ova "21.12.2012" godina treba i na ekranu da se pojavi vrlo brzo,
u lepom DVD izdanju... pa da se smakne..
Tu ima lepih scena, ono, kad se celo "parče" sa sve Menhetnom vine u visine...
Ih!
Da, da... dobar je to režiser!
Dobro je što nije naš.
|
Free Exchange here!
Day for Good Night, at no cost - at all! ... ♫♪♫♪
[size=8:5545ee73c3]Women might be able to fake orgasms. But men can fake a whole relationship.[/size:5545ee73c3] |
|
 |
Mistery
Starosedelac

|
|
 |
Serpiko
Novajlija

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
Upisano: Ned Avg 15, 2010 4:59 pm |
|
,, Sve ima svoj kraj. Samo kobasica ima dva kraja"- rece Lane Gutovic u svom kabareu.
Kada je nestala ona zgrada nedavno u rupi koja se iznenada otvorila u zemlji, osim sto sam pomislio koje su srece oni na ivici te rupcage i kako je to idealna prilika da imam neku nekretninu u inostranstvu, jer pretpostavljam da kvadratni metar stanbenog prostora na ivici te rupe ne prelazi 10 para, preracunato u nase dinare, sto znaci da se za sto dindzi moze kupiti pristojan stan tamo... da ne kazem penthaus...a ja taman toliko i imam, jedno par dana mi je, s' vremena na vreme, kada sam dolazio u svoj stan, prolazilo kroz glavu sta da sada pocnemo da propadamo i nestajemo... cak sam u jednom trenutku i osetio neke turbulencije:).
Mislim da ne vredi razmisljati o tim stvarima.
Desice se ono sto se desiti mora. Ja takodje mislim da priroda uzvraca udarac. Iako ce ovde neki reci da su to normalni prirodni tokovi, mislim da nije realno da mi sa ovakvim idiotskim i nerazumnim ponasanjem prema svemu sto nas okruzuje, ne izazivamo nikakve promene u prirodi i da bi se te stvari i bez nase ,, pomoci" svakako desavale.

|
|
|
 |
miks
Starosedelac

|
Upisano: Sub Sep 11, 2010 11:38 pm |
|
 |
 |
Šta smo uradili planeti?
Plasite li se katastrofe? Globalno zagrevanje, elementarne nepogode, zime bez snega, hoćemo li svi otici dovraga?
Znate li da se, ako ovako nastavimo, nasa deca nece skijati? Neće biti snega, niti alpskih glecera, recimo..
I znate li da ce to biti najmanji problem u celom haosu.
Svet je danas priznao da problem postoji. Razmišljate li vi o tome sta ce ostati iza nas, ili vam je najvaznije ko ce formirati vladu, i da li ce Ceca pevati na Pinku.
Ajmo, iskreno! |
http://abrasmedia.info/index.p.....s=facebook
Ako se ne varam, ovo je jos uvek neresiv problem a vise se nesto i ne prica o tome!?
|
|
|
 |
neni_ch
Redovni posetilac

|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
Upisano: Sre Okt 13, 2010 9:35 pm |
|
 |
 |
...da li postoji opasnos da se Sriji dogodi ekoloska katastrofa koja je zadesila Madjarsku (izlivanje rudnicke deponije otrovne vode i mulja)?
... |
Znam da Crnoj Gori preti jer i oni imaju sigurno u Mojkovcu jednu takvu deponiju, vremensku bombu, vidi se s'puta......Nije samo brana rizik zbog izlivanja nego isparavanje, takozvana 'MAC'-vrednost sigurno predstavlja opasnost po stanovnistvo a sta cemo tek sa pijacom vodom i lancem eko-sistema.
U Srbiji je Bor najzagadjenije mesto, smetliste za teske metale i radioaktivni otpad.
Tokom komunisticke diktature nije bila bitna zivotna sredina, jer nije se imalo sredstava, ni odgovornosti pre zivotnoj sredini. Glavesine su samo mislile na svoje dzepove, svoju moc i lojalnost kriminalnoj organizaciji Savezu Komunista Jugoslavije! Ko je uopste mogao da izvede pred lice pravde te direktore komunistickih megalomanskih firmi, kad su bili sve moj do mojega a narod je bio totalno nebitan sto su dokazali ratovi kao epilog propasti te diktature. Zato su te 'socijalisticke' deponije dugorocne ubice, leukemija, hodzkin i ostale vrste malignih bolesti koje se javljaju nakon dugorocnog izlozenja otrovnom vazduhu, vodi i hrani........Slicne deponije su u celoj istocnoj Evropi.
|
Nije najjači u vrsti koji preživljava, nego je to najinteligentniji. To je onaj koji je se najbolje prilagodjava promeni.
Trebalo je milione godina da od majmuna postane čovek, komunistima je bilo dovoljno 50 godina da od čoveka naprave majmuna.
Pametan se uči na tudjim greškama, a glupi ni na svojim ne nauči.
Richard von Weiszäcker:"Oni koji zatvaraju oči za prošlost su slepi u sadašnjosti."
AKO SRBIJA STANE (3 dela):
http://www.youtube.com/watch?f.....WWH3kCGNFM
http://www.youtube.com/watch?f.....RUijJ9xpAs
http://www.youtube.com/watch?f.....spmETzn_M0
Predsednik Srbije, "diplomac", "predskazao"/znao za smrt pokojnog premijera dr. Zorana Djindjica:
http://www.youtube.com/watch?f.....2Z3G0D3x4E |
|
 |
Inquisitor
Prolaznik

|
Upisano: Čet Okt 14, 2010 1:15 pm |
|
 |
 |
U Srbiji je Bor najzagadjenije mesto, smetliste za teske metale i radioaktivni otpad. |
Jedno vreme je Pančevo bio najzagađeniji grad u Evropi.
 |
 |
Tokom komunisticke diktature nije bila bitna zivotna sredina, jer nije se imalo sredstava, ni odgovornosti pre zivotnoj sredini. Glavesine su samo mislile na svoje dzepove, svoju moc i lojalnost kriminalnoj organizaciji Savezu Komunista Jugoslavije! Ko je uopste mogao da izvede pred lice pravde te direktore komunistickih megalomanskih firmi, kad su bili sve moj do mojega a narod je bio totalno nebitan sto su dokazali ratovi kao epilog propasti te diktature. Zato su te 'socijalisticke' deponije dugorocne ubice, leukemija, hodzkin i ostale vrste malignih bolesti koje se javljaju nakon dugorocnog izlozenja otrovnom vazduhu, vodi i hrani........Slicne deponije su u celoj istocnoj Evropi. |
Pa ja mislim da je tako, manje-više, svuda po svetu, ne samo u ex-komunističkim državama, premda one prednjače u nemarnosti prema životnoj sredini, to je očigledno.
|
Sa budalama se ne vredi raspravljati. Prvo te navuku na svoj teren, a onda te dotuku višegodišnjim iskustvom. |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |