|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Pet Jan 28, 2011 4:27 pm |
|
 |
 |
bez obzira u kakvu oblandu uvijesh, svaki odnos koji ukljuchuje suze, otimanje, odgurivanje, zapomaganje... je silovanje i za tako neshto ja ne bih imao milosti prilikom kazznjavanja. izuzimam i ja ovde bolesnike koji se lozze na SM.
da se dogodi bilo koja forma silovanja koje je reanimacija naveo, nekome mom, ja ne bih chekao da se to razvlachi po sudu i dokazuje da li je ili nije... |
hteo sam zaprvo postaviti pitanje i tezu dali je to (sto sam vec rekao u prvom slucaju mog predhodnog izlaganja)greska u koracima muskarca i zene ili pravo silovanje ,u vezi ovoga se oslanjam na text koji je bad_girl na temu "Zene su sa Venere, muskarci su iz pakla? "(pa me interesuje poenta). izjavila(text dole):
 |
 |
Eh.. pa meni je baš muško kada može i da plače !
Takvi muškarci nemaju poljuljan svoj identitet muškarca, i znaju da im plakanje ne umanjuje muškost...
Da ne pričam koliko je zdravije da se isplače nego da sve drži u sebi...
Zato mi žene možda i duže živimo jer cmizdrimo za svaku stvar!
Meni i dalje nije jasno... Čemu sve ovo...
Gde je počeo razdor između muško-ženskih odnosa?
Jel to još od one da je "žena nastala od Adamovog rebra" pa se osećamo podređeno?
Ma baš me briga od kojeg dela i čega sam nastala.. znam samo da jedni bez drugih ne možemo.. a ovaj rat oko uloga ko je kome podređen i nadređen....
bzvz  |
 |
 |
Eh, da znate da i ja žalim muški rod..
Teško vama sa nama...
Iako sam žensko , tvrdim da nijedan muškarac ne može da ima pokvaren um i zle ideje kao što može žena. Pogotovo ove današnje bolesno ambiciozne, bez kučeta i mačeta koje se nakanile da ceo svet "zgaze"
Meni je mnogo žao što su prošla ona vremena kada se znalo ko lupa šakom od sto.... Mislim, što je previše, previše je... Više nije ni da oboje lupamo, sada je došlo vreme da žene lupe...
Eto, ako nekako pomaže ova činjenica, ja zaista žalim muški rod  |
izvini da te pitam ,sta je to SM?
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |