|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Čet Nov 17, 2011 6:10 pm |
|
Zazvoni telefon, zove Šop šop, izdeklamuje šta ima. Ćutim ljubazno, jer znam da se iza poziva kriju ljudi koji na taj način zarađuju hleb. Taman zaustim da kažem da mi ne trebaju ti proizvodi, a oni, u nastavku prethodne rečenice dodaju i: ,,Ovaj razgovor se snima!"
Pa šta ima mene da snimaju?! Zovu me, maltretiraju, pa me sad i snimaju! Imate li ideju u čemu je fora? Da li bi stvarno zakon stao na njihovu stranu ako bih neljubazno rekla: ,,Ostavite me na miru!"?
Ko nam i zašto snima razgovore?
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Čet Nov 17, 2011 10:31 pm |
|
 |
 |
Mislim da se razgovor snima zbog njih, samih zaposlenih, da bi sefovi imali kontrolu kako rade svoj posao, ... |
Ali kad to kažu, ton je gotovo preteći: ,,Upozoravam Vas da se ovaj razgovor snima!" Pa kao da se snima da bi njih zaštitio od mene bezobrazne koja rado ne bi kupila njihove proizvode, a ne njih koji me zovu, a da im pritom nisam dala broj.
 |
 |
NiM, postaces zvezda interneta...  |
Zar nisam već?!
Razjasni. 
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
sirene
Redovni posetilac

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
|
|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
Upisano: Sub Jan 07, 2012 9:53 pm |
|
 |
 |
Zazvoni telefon, zove Šop šop, izdeklamuje šta ima. Ćutim ljubazno, jer znam da se iza poziva kriju ljudi koji na taj način zarađuju hleb. Taman zaustim da kažem da mi ne trebaju ti proizvodi, a oni, u nastavku prethodne rečenice dodaju i: ,,Ovaj razgovor se snima!"
Pa šta ima mene da snimaju?! Zovu me, maltretiraju, pa me sad i snimaju! Imate li ideju u čemu je fora? Da li bi stvarno zakon stao na njihovu stranu ako bih neljubazno rekla: ,,Ostavite me na miru!"?
Ko nam i zašto snima razgovore? |
Licno smatram da to snimaju jer ima jako puno nepristojnih i vulgarnih ljudi koji zloupotrebljavaju tel.pozive. Pa kao , ako ucesnik u razgovoru zna da se snima ,nece smeti da zloupotrebi tel.poziv. Setimo se samo koliko je bilo poziva o navodnom podmetanju bombe u skoli ili u Palati pravde. Da se nije snimalo nikada niko od tih zlonamerih ne bi bio uhvacen. Sto se mene tice neka snimaju koliko im je volja,jos mogu da se kontrolisem i da ne psujem...dok i ja ne poludim , jer sve vise je reklamacija na rad tih koje zovemo .
|
|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |