|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
Upisano: Sre Mar 28, 2012 2:04 pm |
|
 |
 |
Ja sam aktivan pusac-skoro svaki dan zapalim po cigaretu.
Neki put mi se omakne, pa popusim dve za jedan dan.  |
nisam znala...mislila sam da si u kategoriji bivsih...e, kada bih ja mogla tako po jednu-dve, nikada ne bih prestajala
doduse, ukrala sam muzu jednu cigaru, pre neki dan...povuka 2 dima, sva radosna, i nije mi prijalo...bas mi je bio neki grozan ukus u ustima...kao da sma pojela punu pepeljaru
e, nisam se susretala sa alkoholom od kada sam batalila cigare, tako da pojma nemam da li bih uopste umela da pijem a da ne pusim... necu jos eksperimentisati...jos je hot & painful:) 
|
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
 |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
homo homini lupus est
Starosedelac

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
|
|
|
 |
jorgovan
Dezurna pricalica

|
|
 |
DiplomiraniDuduk
Dezurna pricalica

|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
Upisano: Čet Mar 29, 2012 6:45 am |
|
duduce, kada nadjes par minuta slobodnog vremena procitaj
http://matrixworld-hr.com/2011.....aka-pluca/
nemam apsolutno nikakvo naucno objasnjenje kako je moj deda, koji je pusio od svoje 12-te, umro od starosti u svojoj 92-oj, a pusio je tim tempom da je prvu cigaru, ujutro, palio sibicom a svaku sledecu palio prethodnom
homini...moj otac je umro u svojoj 44-oj godini, nakon treceg delirijuma...majka mu je isto bila alkoholicarka...ja imam sklonost prema alkoholu, tacnije- obozavam ga ali kako znam za jadac, tako ga se i cuvam
borba prostiv alkohola je najcesce borba protiv vetrenjaca jer se secam nekih poseta ocu u nekoj bolnici za lecenje zavisnosti, gde smo ih sve zaticale (mama i ja ) mrtve pijane a oni nam (stari i ekipa) vristeci od smeha, pijanim glasovima pricali kako su dobili alkohol u lubenici tog dana
iz ocevog drustva, od njih 6 dvojica su se izvukla...uz promenu sredine i ogromnu zrtvu porodice...verovatno i neki jak unutrasnji motiv...moj otac, vec godinama bez porodice, jer ga je mama napustila, nakon milion pokusaja i obecanja, ocigledno nije imao nikakv light motiv u celoj toj prici i jednostavno je dozvolio alkoholu da ga odnese 

|
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
 |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Čet Mar 29, 2012 10:39 am |
|
 |
 |
... Eto pušačka logika: čim nije čist planinskli vazduh daj da ga zasmrdim do kraja!... |
Ja bih se složila s ovim, a vi me slobodno kamenujte.
 |
 |
... nemam apsolutno nikakvo naucno objasnjenje kako je moj deda, koji je pusio od svoje 12-te, umro od starosti u svojoj 92-oj, a pusio je tim tempom da je prvu cigaru, ujutro, palio sibicom a svaku sledecu palio prethodnom ... |
Potpuno je druga stvar kad čovek sam sebe izlaže duvanskom dimu. Nemam nikakvo, niti racionalno, niti naučno objašnjenje zašto je moja drugarica umrla od raka pluća kad je imala 11 godina, a nije bila pušač ona, već mama.
Odve dolazimo do pitanja slobode izbora koje nije za sve isto: pušači, znači, mogu da puše, imaju izbor, a nepušači moraju da udišu dim pušača, jer je glupo što im smeta.
Verujte mi, najviše bih volela da mi ne smeta duvanski dim, da mi sinusi ne reaguju a njega i da se ne borim s glavoboljama danima posle bilo kakvog sedenja u zadimljenom. Ili sam ja to sebe samo ubedila.
Odosmo u totalni off.
Jeziva je bolest alkoholizam. Ne mogu da zamislim kako je strašan život ljudi koji žive s osobom s tim problemom. 
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |