Autor |
Poruka |
paradajz
Novajlija

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
paradajz
Novajlija

|
|
 |
Gigs
Novajlija

|
Upisano: Sub Nov 23, 2013 8:51 am |
|
Da li je sada moguce skidanje emisija pre 2007?
Zanima me konkretno reportaza/anketa za Dan zaljubljenih pre nekih 10 godina u Subotici, mislim negde 2003. otprilike. Trazio sam na Youtube-u ali nisam mogao da nadjem tu emisiju. Iz tog perioda nemam nijedan video-zapis u kome se mogu videti, pa bi mi ovo bilo interesantno.
A kako uopste ne pratim RTS niti se razumem u voditeljke, nisam uopste siguran da se radi o vlasnici ovog sajta, ali eto da pokusam, mozda neko zna o kojoj voditeljki/emisiji se radi, da bih odgledao klip.
Neke blize informacije o toj reportazi: secam se da je bio sneg, setao sam s drugarom centrom Subotice i bili smo u onako malko veselom raspolozenju, i onda nas ekipa iz RTS-a pitala nesto, kao sta mislimo o Danu zaljubljenih ovo ono, i tu sam ja ostao nesto da odgovaram voditeljki i onako kroz razgovor iz sale kleknuo na sneg i kao zaprosio je
I verovatno bih i zaboravio na ovo, ali mi neko od poznanika tada rekao da me video na RTS-u u jutarnjim casovima, kako klecim u snegu . Tako da sam siguran da se emitovalo, pa ako je reportaza negde sacuvana, bio bih zahvalan za link prema Youtube klipu, ili ako je zgodnije direktno na mail.
Hvala 

|
|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Page
Starosedelac