|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
musicmaster
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Jassa
Starosedelac

|
Upisano: Sub Avg 22, 2009 1:08 am |
|
 |
 |
The Shining je maestralan....Da, horori u kojem je manje krvi i cudovista su najstrasniji.....na primer sta mene prestravi....zena i muz ispred kuce na verandi pricaju..a u krupnom planu se vidi ljuljaska...i udju oni u kucu....isti kadar ostaje..i ljuljaska pocne da se ljulja sama od sebe.....
Ili..stolice poslagane po stolovima..i polako pocinju da klize i padnu...e takve stvari me fasciniraju u filmovima....kad ne znas sta je..kad ne vidis zlo... tu je ali nije definisano  |
Bravo... Upravo to je ono što horor čini dobrim. Meni su recimo, jezivi i horori sa decom, (kao u Omenu), jer je dete samo po sebi slatko, nevino, dobro... kad ono... đavo!
(i za Sigurni si u pravu! Aristrokratski zla! Pravi spoj reči).
Nisam Željko... Ajde da ti verujem da je dobar, ali retko koji rimejk uspeva da me oduševi. Pogotovo gde neko treba da zameni ludog Džeka Nikolsona... nema šanse I ona njegova žena, (u originalu)... sva tako ispijena, pogubljena, prozračna, bezlična, blago šizofrenično tragična... a opet, svu takvu treba da je spakuješ u ulogu žrtve... Pretežak film. Nema šta...
@music
deluje zanimljivo. Od religioznih predlažem: Stigmatu. I Omen, offcourse
Ja i dalje čekam da nađem onaj film, "Orphan" što me Željko ispali, pa sam skinula fake film 
|
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete. |
|
 |
musicmaster
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
Jassa
Starosedelac

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |