|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
primeran
Pocetnik

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
primeran
Pocetnik

|
|
 |
Milena
Redovni posetilac

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
Upisano: Sre Jan 10, 2007 9:51 pm |
|
Slazem se sa time da "problem" nema dovoljnu sirinu, tj onih kojih se to tice u Srbiji danas - te da bi mozda tema trebalo da saceka (pored toliko gorucih)... S druge strane, kad se setim Ultimate fighta - ne znam sta da vam kazem - koja je TO tema??
Pritom, ne verujem da ce Natasa da skandalizuje (sem kad je u funkciji - kosovska deca) - ona se drzi sigurnih staza, na cemu joj ne zameram...
Emisija nije "sirokogruda" jer mnogo voli da kritikuje neke opste grupe, koje se odbraniti ne mogu i koje je lako napadati (lekari, prosveta, sudstvo), a ne napada "opasne" (kao pomenuta policija). Nije "sirokogruda" ni jer u poslednje vreme mnogo vrti jedno isto (depresija, stah od smrti i slicni psiho-problemi) - slabo sara i uglavnom crpi vodu iz istog bunara...
Iskreno verujem da ce sa pojavom ovog foruma stvari da se u nekoj meri promene - mozda Natasa dobije neku ideju odavde - jer nije lako izmisljati 3 godine uvek nesto novo...
|
|
|
 |
Milena
Redovni posetilac

|
Upisano: Sre Jan 10, 2007 11:35 pm |
|
Ona najpre ne voli da kritikuje, smatram da treba da se obradjuju te teme, jer ZIVOT ZNACE!!!!
A ocigledno nemas pojma koliko ljudi pate od psihop problema, i ne znas koliko je ljudi deperesivno, posebno jer ne znas tu materiju, nisi upoznata , ja odlicno znam koliko ljudi pate od depresije i smatram da treba posebna paznja da se obrati bas njoj..... Mnogo njih pate godinama i ne obracaju se za pomoc, neki nisu svesni da boluju od iste, zato treba narod i edukovati, ne znam zasto se vredjas kad se pomenu sudske i lekarske greske.... Pa ima ih najvise. A ne sme da ih ima ili sto manje da se potrudimo da ih ima manje...
Hahaha a sto se tice policije, sta o njima, pa sigurna sam da ce doci na red, savetujem Natasi da se i dalje smejemo na njihov racun... Najpre ove vaznije teme!!!
|
|
|
 |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Mateja
Prolaznik

|
|
 |
only_me
Pocetnik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |