|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Pon Okt 15, 2007 9:11 pm |
|
Od ove nedelje krecemo na forumu novu praksu koja ce se iz emisije u emisiju ponavljati.
Na kraju snimanja, porazgovaracemo sa gostima o tome ko zeli i ima mogucnosti da se te nedelje, a mozda i duze, prikljuci forumu i sa vama i nama, razmeni misljenja.
Ove nedelje, gost foruma ce biti Bojana Maljevic.
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Vladimir Banić
Urednik foruma

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
|
 |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
|
 |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
Upisano: Uto Nov 13, 2007 10:53 am |
|
Paa, nisu svi forumasi isti… Ovdasnji narod se, ako sam dobro obavestena, okupio uzivo vec posle mesec-dva forumske dopiske, sto je izuzetno brzo u odnosu na neke druge forume koje znam... Mislim da je ovdasnje drustvo takvo da ne bi imalo nikakvog problema da se pojave jedni pred drugima – ili u javnosti... Nikakvih ruznih reci nije bilo, neprijatnih situacija, licnih konflikata – sve je korektno i na nivou... Kako rekoh, sastav je vrlo kvalitetan, ne boluje od uobicajenih forumskih decjih bolesti...
Pa evo prostog resenja – pitaj ih, javno grupno ili pp-om pojedinacno... Ja recimo za sebe znam da bih, da sam tamo, ne samo dosla, vec VRLO RADO dosla.
|
|
|
 |
Dunjica
Starosedelac

|
|
 |
Kajalena
Hronicar foruma

|
Upisano: Uto Nov 13, 2007 11:18 am |
|
Moze tajnovitost tako sto se forumasi ne predstavljaju
A ne – insistiram da svako ima bedz sa svojim nickom Saaalim se….
Mislim da bi kao "statisti" u publici dosli ali kao diskutantni retko ko.
Naravno... Jer nije svako od nas ni sposoban da pred tolikom publikom razgovara... pricamo o statiranju...
Uostalom emisija nije interaktivna
E, ali bi mogla da bude u nekoj meri, kad smo vec kod toga. Rekoh vec da mi je bilo super jednom kad je Cirilov pitao publiku sta misli, a ovi se zbunili, pa ni makac. Podsticala bih publiku na reakcije, ne mora bas histericno, kao u americkim show-ovima, ali bar malo... Ne moraju da postavljaju pitanja, ali da bar ponekad glasno i spontano reaguju... Izgledalo bi zivlje. Mada ja i ovako obracam paznju na reakcije na licima…
Evo, Dunjice, da li bi ti npr dosla? Al da se obuces ovako kao na avataru 
|
|
|
 |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |