|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
Upisano: Sre Jan 24, 2007 12:12 pm |
|
nemogu da verujem da nema reakcija,verovatno zato sto je vecina vas koji koristite internet odrasla na asfaltu i nije imala kontakt sa selom ili ste imali, tipa bio sam na avali ili kosmaju na izletu u prirodi bilo mi je super...niko ne obraca paznju na taj deo naseg stanovnistva koji su gradjanji druge klase!usli smo u novi milenijum a oni jos uvek zive kao u srednjem veku ne zato sto zele nego zato sto moraju!odete na pijac,kupite hranu,spremite,pojedete,radite kulturan,fin posao,uvece izadjete u provod...dok ljudi sa sela rade ceo dan fizicke poslove u ocajnim uslovima,drustveni zivot mladih se svodi na izlazak u prodavnicu gde malo prekrate vreme sa ljudima koje znaju od uvek,ne upoznaju nikog novog jel nemogu da izadju u grad zbog(ekonomski problemi,sutrasnje obaveze...)i onda sta da ocekujete od njih kakvi ce ljudi sutra biti ako ne isfrustrirani,nezadovoljni sto dovodi do sirokog spektra drugih problema!i poenta je da ce svako sa sela da kaze da gradjani zive na njihov racun!meni su ranije pricali "gledam u tvom naselju leti sedi ona gospoda na terasi pije kafu,uziva!napolju +30c a ja neznam kud cu od obaveza!"onda mi kazu"ja bih sve sto imam menjao za tvoj stan makar trpeo gladan al da uzivam...ima brdo takvih komentara!pokusao sam malo da vam opisem tu sliku da bi ste shvatili temu!

|
|
|
 |
Igi Pop
Prolaznik

|
|
 |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
Upisano: Sre Jan 24, 2007 6:44 pm |
|
odlicno sg!na to ja i ciljam ta netrpeljivost,mozda cak i mrznja prema drugima vidis kako si ih lepo izvredjao!omasio si temu sveo si je na gradove ali to moze biti druga tema jednako interesantna!otkuda ta mrznja beogradjanja prema leskovcanima,vranjancima,nazivanje tih ljudi bugarima,ciganima!pirot-bugari,negotin-vlasi,rumuni,vranje-cigani,a svi smo jednaki,krocili u "demokratiju",a preziremo i mrzimo jedni druge i svako misli da je najbolji?
|
|
|
 |
Milena
Redovni posetilac

|
|
 |
Trazim Pravdu
Redovni posetilac

|
|
 |
Mateja
Prolaznik

|
|
 |
Igi Pop
Prolaznik

|
|
 |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
Upisano: Sre Jan 24, 2007 10:16 pm |
|
milena,nisam zeleo da kazem da se internet ne koristi nego da se mnogo manje koristi nego u gradu,a ja volim selo i na kraju svi smo mi sa sela!
trazim pravdu,ti si ocigledno neki tvrdoglavi kontras,ne zameram ti posto sam pogledao tvoj sajt pa pretpostavljam da si se dosta namucio i pretrpeo nepravde u zivotu pa si navukao razne komplekse,frustracije,nezadovoljstvo svime i svima tako da ti je sve oprosteno kako sad tako i ubuduce!bar daj neki argumenat za svoje nebulozne reci,kako te to seljak diskrimise?
a ti mateja ocigledno si selo video samo u reklami za milka cokoladu kad mozes tako da pricas!ko ce da ti kaze "dobro jutro komsija,kako ste spavali?"?nema sanse,mozda u vojvodini ali u centralnoj srbiji NE!
milena kojoj opstini pripada tvoje selo,ako moze da se zna?
|
|
|
 |
Mateja
Prolaznik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |