|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
jole_85
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Sre Jul 21, 2010 6:15 pm |
|
Ugašen je još jedan život zbog bahatosti vozača Ovaj put motocikl sa otprilike 150kmph i to još na zadnjem točku.
http://www.blic.rs/Vesti/Hroni.....njem-tocku
Strašno mi je žao deteta i njegovih roditelja...
Žao mi je i tog nesrećnog momka na motoru, koji se takođe bori za život
http://www.blic.rs/Vesti/Hroni.....nom-stanju
Žao mi je i naroda koji ostavlja onakve morbidne komentare. Brinem se za psihičko stanje nacije, ako bi to uopšte trebalo da me brine. Daleko od toga da opravdavam bahatost, ali opet se pokazuje da svaku bahatost i svako nasilje želimo da rešimo linčom, a to je na neki način odraz i naše bahatosti. Momak jeste budala, jeste na pogrešnom mestu dizao adrenalin, ali ne znam zašto se misli da ga ovo neće proganjati do kraja života? Osoba koja je ikad izazvala saobraćajnu nesreću zna da to nije namerno uradila. Svaka saobraćajka je slučajnost u trenutku nepažnje, a ako još ima i bahatosti...
Žao mi je i što je policija, a i sam narod, pokvarena i korumpirana, pa je ne zanima bezbednost saobraćaja i naroda, nego isključivo bezbednost sopstvenog džepa.

|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Kimi
Starosedelac

Pol: 
Pridružio: 23 Apr 2007 Poruke: 2544 Teme: 25 Lokacija: Beogradski pašaluk-čivijaška republika Zemlja:
|
|
|
 |
Kimi
Starosedelac

Pol: 
Pridružio: 23 Apr 2007 Poruke: 2544 Teme: 25 Lokacija: Beogradski pašaluk-čivijaška republika Zemlja:
|
|
|
 |
Kimi
Starosedelac

Pol: 
|
|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |