Radmila Djuric(beogradska hronika)---zena koja me je totalno osvojila...toliko spontana,prirodna i beskrajno simpaticna...i odlicno radi svoj posao...
Marko zivic(ako moze da se svrsta u voditelje)...jednom recju kralj...
Olivera (gospodjica koja voli da bichuje)Kovachevic...pravi primer voditeljke koja zna kako se postupa sa gospodom zivotinjama(politicarima) ..odlicno radi svoj posao...mada mi se ne dopadaju njeni stavovi vezani za brak,muskarce itd..ali dobro...
Ultra smesni:
-Zvezdana Jovanovic(fox tv)
-Jovana ne znam prezime(rts-jutarnji program)
-Lik koji vodi "start"na metropolisu
-Isidora Bjelica "ov**z**a bakica" ...propala investicija tadasnje Bk televizije... o njoj spremam posebnu temu...
Pol: Pridružio: 25 Jan 2007 Poruke: 3627 Teme: 291 Lokacija: Sir Matt Busby Way Zemlja:
Upisano: Sub Sep 15, 2007 1:20 pm
Respect za:
Maja Nikolic, STB
Bora Otic, RTVNS
Bane Topalovic, Zoran Kesic, TV Metropolis
Branko Stankovic, RTS
Olivera Kovacevic, RTS
Tanja Peternek-Aleksic, RTS
Grodana Predic, ART
Goran Sultanovic, Stankom TV
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Pol: Pridružio: 25 Jan 2007 Poruke: 3627 Teme: 291 Lokacija: Sir Matt Busby Way Zemlja:
Upisano: Pon Okt 01, 2007 9:29 pm
Dusica Spasic?
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sledeci
Strana 1 od 9
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.