|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
LeeA
Starosedelac

|
Upisano: Čet Jun 26, 2008 10:38 am |
|
 |
 |
mislim da bi se povecao...1000 evra sa sobom nosi i lagodniji zivot pa malo kafanica pa opustanje sve dok naidje neka kafanska cica koja namirise 1000evrica i onda se desi a mozda i para nema uticaja ali ipak mislim da da  |
Ne znam, i meni se cini da bi se povecao....
Ne bas tako davno, u jednom razgovoru, rekose mi kako bi se razveli, ali finansijski ne bi mogli sami, i to je jedino sto ih drzi u braku.... 
|
The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart.
95,8
Now watch what you say or they’ll be calling you a radical,
Liberal, fanatical, criminal.....!
 |
|
 |
kobra699
Redovni posetilac

|
|
 |
spavalica
Redovni posetilac

|
|
 |
ozon
Prolaznik

|
|
 |
Katančić
Starosedelac

|
|
 |
Prijatelj
Starosedelac

|
|
 |
ozon
Prolaznik

|
|
 |
LeeA
Starosedelac

|
Upisano: Ned Jan 11, 2009 7:02 pm |
|
Vazi to bolje sprechiti nego lechiti, i ljudi vode rachuna o svom zdravlju, biraju sta ce jesti i piti, sta ce odenuti, sta ce slushati, citati,....no ipak se razbole, sto ne znaci da treba da prestanu da vode rachuna i 'paze'.
Znaci, ja uopste ne forsiram raspad zajednice (da ne bude nekih zabuna), niti smatram da je to jedino moguce resenje, medjutim nekada jeste to jedino resenje i to je tako (a neki zavrshe i sa sekirchetom u glavi). I u tom slucaju (razvod) verujem da nije lako ni m ni z. I isto tako verujem da je lakse srusiti no graditi. I gledam tako neke lepe, izborane i sede, starce cije temelje nista nije moglo pomaknuti, a rusilo se i gradilo i grade ljudi jos uvek, e al' dvoje ih je.
A EQ....? 
|
The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart.
95,8
Now watch what you say or they’ll be calling you a radical,
Liberal, fanatical, criminal.....!
 |
|
 |
ozon
Prolaznik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |