|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Otis B Driftwood
Prolaznik

|
|
 |
krinolina
Pocetnik

|
Upisano: Pon Apr 14, 2008 4:24 pm |
|
 |
 |
Dobro se secas Redrose!
---
Btw toga ima i u matrix-u, ono kad onaj jede sniclu ili neko meso, pa kaze kako zeli da ponovo oseti taj ukus (zaboravila sam vec kako tacno ide i u kom delu).
Kad osetim miris pokosene trave hocu da znam da je pokosena trava, a ne neki laznjak. Ili kad strpam ruku u pesak, da znam da je pesak. Ili kada se bucnem u more da osetim kako se krece, kako golica, kako se jezim, kako mirise, da cujem, vidim, okusim, pa da se 'stopim'....'cudesna cudesa'....
'Da znam sa svih 6 cula'
|
To sa Matrix-om je odlicna fora, odlican film. U pitanju je bilo to sto se momak pitao kako su oni koji su pravili Matrix znali kako da isprogramiraju ukus piletine i sta ako piletina u Matrixu u stvari ima ukus pirinca (ili cega vec) u stvarnom svetu. Oni ne dovode u pitanje kvalitet ukusa Matrixa VS Stvarnost, vec to da li je pravi ukus dat pravoj stvari.
Ali je cinjenica da sve sto vidimo, cujemo, osetimo, sve je to cista hemija u glavi i bojim se da ne bi mogli razlikovati Matrix od stvarnosti. U stvari, sigurna sam. Mislim da bi vam to bilo koji brain surgeon mogao potvrditi...
|
Fly like a butterfly, sting like a bee. |
|
 |
olivera
Prolaznik

|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
olivera
Prolaznik

|
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
olivera
Prolaznik

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
olivera
Prolaznik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |