|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
| Autor |
Poruka |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
homo homini lupus est
Inventar foruma

|
|
 |
vlaky
Inventar foruma

|
|
 |
Jassa
Inventar foruma

|
Upisano: Uto Maj 08, 2007 12:28 am |
|
 |
 |
mogli su mene da zovu da ima objasnim kakav je feeling sine kad se nasecka slaninica,pa malko luka crnog,pa paradajz i sirac...juuu,koje bre dijete... kad ti izbije znoj,krenu suze,rasol na nos,rumeni obrazi,zdrav ko dren....dobijem snagu da preskocim planine... |
lol
Sorry, jeste da je off - ali moram da ti priznam da mi ovaj tvoj krzavi avatar danima bode oči, naći ću ti ja sličnog smajlija u sličnom fazonu samo please menjaj ovo krzavilo ne liči na šta
A što se emisije tiče, mogu samo da kažem da je bila ok, ali nadam se samo da će retko koja televizija ili novinar pozivati onu Radmilu da gostuje, žena ne zatvara usta (malo je previše alapačasta )...
I mislim da je Nataša malo prekratko i malo nejasno odjavila emisiju, jer nije imala vremena da to uradi kako treba - nije mogla da stigne do reči... 
|
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete. |
|
 |
tratincica
Inventar foruma

|
|
 |
klarab
Dezurna pricalica

|
|
 |
klarab
Dezurna pricalica

|
|
 |
Borsky
Inventar foruma

|
|
 |
Profesionalac
Novajlija

|
|
 |
lusatex
Inventar foruma

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |