|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Uto Dec 04, 2007 6:52 pm |
|
Malo je ljudi koji dobijaju stalno u klasicnim igrama na srecu...
Ima mnogo pokerasa koji dobro zive od pokera, ili igraca slicnih igara koje donose dobre rezultate.. pa i kladionicara... ali igre na srecu su nesto drugo...
Mike McDermott: Why do you think the same five guys make it to the final table of the World Series of Poker every year? What, are they the luckiest guys in Las Vegas? "Rounders (1998)"
To nije sreca... to je iskustvo znanje i psihologija...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
Upisano: Uto Dec 04, 2007 6:54 pm |
|
 |
 |
kladioničari su kockari, samo da znaš |
Znam ali ima nekako cari u tome... kupis grickalice, pivo, sednes, pustis tekmu, i pratis, a jos ako dobijes... ih milina...
To je nekako vise ljubav prema fudbalu nego ljubav prema kocki...
I cesto se dobija... evo ja sam prosli mesec bio dobar skoro 15 000.. mada ja ne igram ispod 500 dinara po tiketu nikada...
|
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell |
|
 |
Sasha SPO
Starosedelac

|
Upisano: Uto Dec 04, 2007 6:56 pm |
|
Pa poceo sam da kupujem PRESS otkako ima srecka, ali ne nadam se preterano.......
Redovno uplatim loto, ali naravno nista....
Poker aparate sam igrao, i to kako, prvo ubacio 100 din,. i dobio 4000.
I tako par puta, dok me nije lupilo po usima i iygubio i to i jos 300e. Otad vise ne sedam za aparatic........
Sad sam ok, kviyove volim da gledam i na netu ispunjavam, mislim da se nebi prijavio ni ya jedan ovako javan 
|
LJUDI, DOKAZALI SMO DA HOCEMO EVROPSKU SRBIJU!!!
E U NJOJ CEMO I ZIVETI!!! |
|
 |
In$anE
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Rebic
Novajlija

|
|
 |
stevasrs
Redovni posetilac

|
|
 |
Krle
Prolaznik

|
Upisano: Sre Dec 05, 2007 3:22 pm |
|
Nikada se nisam kockao ni na koji način i ne igram nikakve nagradne igre, ma kako se one zvale, mada im je zajednički naziv porez na budale.
Jedini koji pri tome stvarno dobijaju i zarađuju su priređivači igara i organizatori istih. Upamtite, što je više bijede i sirotinje to je i više nagradnih igara, prevara i prevaranata, bez obzira da li se radi o prevari organizovanoj od strane države, neke organizacije ili pojedinca.
Eric C, nema, niti je ikada bilo ni jednoga kockara (kako ih ti nazivaš pokeraša i kladioničara) koji dobro živi od kocke, to je samo privid i pokušaj da se neko novi navuče na ovaj porok.
Kockari su poseban soj ljudi, malih moralnih vrijednosti, pogotovo kad upadnu u dugove, ne biraju način i sredstvo da se "izvade", nešto slično narkomanima, kad ih dovati kriza. Kocka stvara zavisnost i definitivno je treba liječiti, to je bolest društva u koju se uvlači sve mlađa populacija.
Nažalost imam prijatelja koji su prokockali mnogo. Ne biraju ni način ni sredstvo da dođu do novca da bi dalje igrali, da se "vade".
Bez obzira na vrstu i naziv igre, cilj je da priređivač ojadi pojedinca i razlike nema, kocka je kocka, ma kako se ona zvala i o kojem se ulogu radilo, nema malih i velikih uloga, svi su veliki.
Ima jedna stara izreka: "nije majka klela sina što se kockao, već što je išao da se vadi".

|
|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |