|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
b.predo
Prolaznik

|
|
 |
b.predo
Prolaznik

|
|
 |
b.predo
Prolaznik

|
|
 |
straxy
Redovni posetilac

|
|
 |
VLADA
Prolaznik

|
|
 |
sirena
Starosedelac

|
|
 |
GluMica
Starosedelac

|
Upisano: Čet Jan 24, 2008 3:25 pm |
|
Ja isto mislim da je to neka vrsta TV pljacke...Jos kad na loto-u nece da objave srecnog dobitnika od 100000...evra,opet i to je uradu,ali opet ko zna ko to dobija..
Ne mogu ni sama da se odlucim da li je to laz ili ne..jedino da krenem da igram,pa da dobijem 1000..0...0.. evra pa da kazem
Jedno sam samo grebala kupon,ali neka Fantina nagradna igra..naravmo ostala sam i tu bez nagrade(koja je inace bila u vrednosti od 100 dinara)=tako da mi nije zao
U svakom slucaju,ti sto drze loto,bingo,da li je to drzava ili ne,ne znam ,ali oni se bogate na taj nacin..Ljudi stalno kupuju po nekoliko tiketa,svaki dan,i ne znam samo kako da od toliko kombinacija,koje ljudi predaju,jaaaako retko se izvuce dobitna...ma znam..ali sumljivo mi je bilo i uvek ce mi biti.. 
|
oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇɥsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
If I am not the producer I would be an astronaut. |
|
 |
dragancica
Pocetnik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |