|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Kako bi potrošili sumu od 250 'iljada evrića |
Uložio/la bih u nekretnine |
|
66% |
[ 10 ] |
Oročio/la bih novac u nekoj stanoj banci |
|
0% |
[ 0 ] |
Pustio/la bih mašti na volju pa dok traje |
|
13% |
[ 2 ] |
Poklonio/la bih polovinu u humanitarne svrhe a ostatak uložio/la u biznis |
|
0% |
[ 0 ] |
Ne znam - nemam pojma |
|
20% |
[ 3 ] |
|
Ukupno Glasova : 15 |
|
Autor |
Poruka |
Borsky
Starosedelac

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Sub Dec 08, 2007 12:23 am |
|
U principu to nisu neke preterano velike pare, ali njima moze lepo da se pocne...
Verovatno bih to podelio na nekoliko ideja koje stoje vec duze nerealizovane...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
Upisano: Sub Dec 08, 2007 12:49 am |
|
 |
 |
Kupio bih 2 stana... jedan od 80 i jedan od 50 kvadrata... u prvom bi ziveo, a drugi bih iznajmljivao za 250 evra mesecno... eto...
Od te kirije bih napravio neku ustedjevinu...  |
Pretpostavljam da si u Beogradu, po sitnoj kvadraturi koju si spomenuo...
Zasto ne bi izasao iz Beograda i te pare van Beograda ulozio u svoj komforan dom na cistom vazduhu sa obilnim privatnim ali i poslovnim prostorom, valjda je i kvalitet zivota vazan. Srbija ima lepih mesta za zivot a da nisu previse udaljena od glavnog grada. Pored toga sta su 50 ili cak 80 kvadrati ako imas taj kapital.
Uraditi nesto sa ukusom i komforom na predivnom ali prilaznom mestu, koje ce pametnom coveku obezbediti i egzistenciju.... 
|
Nije najjači u vrsti koji preživljava, nego je to najinteligentniji. To je onaj koji je se najbolje prilagodjava promeni.
Trebalo je milione godina da od majmuna postane čovek, komunistima je bilo dovoljno 50 godina da od čoveka naprave majmuna.
Pametan se uči na tudjim greškama, a glupi ni na svojim ne nauči.
Richard von Weiszäcker:"Oni koji zatvaraju oči za prošlost su slepi u sadašnjosti."
AKO SRBIJA STANE (3 dela):
http://www.youtube.com/watch?f.....WWH3kCGNFM
http://www.youtube.com/watch?f.....RUijJ9xpAs
http://www.youtube.com/watch?f.....spmETzn_M0
Predsednik Srbije, "diplomac", "predskazao"/znao za smrt pokojnog premijera dr. Zorana Djindjica:
http://www.youtube.com/watch?f.....2Z3G0D3x4E |
|
 |
Borsky
Starosedelac

|
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
Upisano: Sub Dec 08, 2007 1:01 am |
|
 |
 |
Pretpostavljam da si u Beogradu, po sitnoj kvadraturi koju si spomenuo...
Zasto ne bi izasao iz Beograda i te pare van Beograda ulozio u svoj komforan dom na cistom vazduhu sa obilnim privatnim ali i poslovnim prostorom, valjda je i kvalitet zivota vazan. Srbija ima lepih mesta za zivot a da nisu previse udaljena od glavnog grada. Pored toga sta su 50 ili cak 80 kvadrati ako imas taj kapital.
Uraditi nesto sa ukusom i komforom na predivnom ali prilaznom mestu, koje ce pametnom coveku obezbediti i egzistenciju....  |
Spava mi se, pa mi je to prvo palo na pamet... verovatno bih pre uradio ovo sto si ti rekao... obozavam prirodu, tako da ne bih imao nista protiv i dalje od Beograda... 
|
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell |
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Sub Dec 08, 2007 1:05 am |
|
Cena placeva u takvim delovima Beograda i sama prevazilazi tih 250 000 eura. A imati dom van grada, u ovdasnjim uslovima nije bas prakticno...
Drugo je to kad imas organizovan kvalitetan prevoz, imas mogucnost da vozis pristojan auto koji mozes da odrzavas i sl... Ziveti 20 KM do centra Beca ili Budimpeste nije nikakav problem kad Metro ide na svakih 2 minuta i za manje od 30 mozes da stignes sa jednog na drugi kraj grada, a stanice su blizu, linija je dovoljno da sve krajeve lako pokriju...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Borsky
Starosedelac

|
|
 |
Helloween
Starosedelac

|
Upisano: Sub Dec 08, 2007 1:15 am |
|
 |
 |
Cena placeva u takvim delovima Beograda i sama prevazilazi tih 250 000 eura. A imati dom van grada, u ovdasnjim uslovima nije bas prakticno...
Drugo je to kad imas organizovan kvalitetan prevoz, imas mogucnost da vozis pristojan auto koji mozes da odrzavas i sl... Ziveti 20 KM do centra Beca ili Budimpeste nije nikakav problem kad Metro ide na svakih 2 minuta i za manje od 30 mozes da stignes sa jednog na drugi kraj grada, a stanice su blizu, linija je dovoljno da sve krajeve lako pokriju... |
Pa dobro nije neizvodljivo.. moj drugar je kupio kucu u Vranicu sa ogromnim placem i vocnjakom za neku smesnu cifru tipa 30 000 eura. Ima i dvoje kola, tako da je u Beogradu za 40 minuta, a tamo gde zivi je pravi odmor za oci i dusu...
Pristao bih ja na to, sto da ne...
Cena placa kod mene u naselju je 5 000 evra po aru, dok je u centru Zemuna i do 15 000 po aru... neko nepisano pravilo je da je za kucu potrebno oko 5 ari, pa vi racunajte... kuca od 150 kvadrata, metoda kljuc u ruke izadje oko 40 000, plus sve potrebne dozvole... tako da mislim da bi sa 250 000 mogao da se napravi prelep dom cak i blize centru, sem ako vi bas ne zelite neku extra lux vilu...
Vec dve godine jurim, gledam i raspitujem se, tako da sam prilicno upucen u cene, kvadrature, preduzimace, potrebne dozvole i dokumentaciju 
|
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell |
|
 |
In$anE
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |