|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Pet Dec 28, 2007 11:33 am |
|
 |
 |
ja i dalje ne mogu da verujem da takvi ljudi slobodno setaju ulicama.... |
Takvi ljudi se ni po cemu ne razlikuju od 90% ljudi koji slobodno setaju ulicama, sem po kolicini para koju imaju...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Dunjica
Starosedelac

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
lusatex
Starosedelac

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Pet Dec 28, 2007 11:45 am |
|
 |
 |
Ja imam izgleda srece da nalazim ljude iz onih 10% |
Svi mi nalazimo ono sto nam odgovara.. ali od svih ljudi koje sretnemo u zivotu druzimo se sa koliko promila? Pogledaj svaki deciji rodjendan, kad neko puni 18-19 godina... gomila klonova ispred kluba i u klubu...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
lusatex
Starosedelac

|
|
 |
castle
Prolaznik

|
|
 |
Redrose
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |