NaslovnaForumRegistruj seTražiLista članovaPravilnikVideo pomoć Pristupi
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!

Recepti...

Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci
Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Lifestyle Pogledaj prethodnu temu
Pogledaj sledeću temu

Recepti...
Autor Poruka
Helloween
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Muski
Pridružio: 12 Nov 2007
Poruke: 3030
Teme: 20
Lokacija: Taurunum
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Poruka Upisano: Pon Feb 04, 2008 1:08 am Odgovoriti sa citatom

Dragi forumasi...kiss2 Laie_61

Ideja na koju smo istovremeno dosli Slawitza83 i ja je da napravimo temu u kojoj bi razmenjivali recepte za razne neke djakonije... Idea Love It Love It

Sve dolazi u obzir: kolaci, kuvana jela, makrobioticka jela, vegeterijanska jela, predjela, salate, napitci, sve, sve, sve Exclamation Chef
Dakle, razgovaramo o hrani, i nacinu konzumiranja iste... sta s cim, koliko, itd.popcorm1
Ujedno mozemo da ovde provucemo i temu o dobrim vinima, picima ili aperitivima koji idu pre i uz neko odredjeno jelo... Just_Cuz_08

Izvolite... beach Thumb Up


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
*****************************************************************
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
*****************************************************************

"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell
Jassa
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Zenski
Pridružio: 24 Apr 2007
Poruke: 6785
Teme: 85
Lokacija: Beograd
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Poruka Upisano: Pon Feb 04, 2008 1:29 am Odgovoriti sa citatom

Evo ja ću prva dati recept za moj burek odavde, a on je veoma prost i suštini ga sve žene znaju, al nije na odmet...

Dakle, ovako:

jedna veća glavica luka se prodinsta toliko da ne požuti, ali da bude mekana... Kad se lepo prodinsta, u to se doda 1/2kg mlevenog mesa, so i biber.

Ovamo se pleh podmaže, pa se ređa prva kora - po kojoj se razmaže malo masti (ne puno, jer će se mast svakako ravnomerno rastopiti po kori na temperaturi u šporetu), pa odmah nakon nje druga isto tako... Na drugu se sipa prva polovina mase, pa se to onda sve preklopi sa sledeće 3 kore (između se opet stavi po malo masti), onda ide druga polovina smese pa opet 3 kore...

Jako prosto Smile

Onda to sve pečem na 250 stepeni dok ne porumeni, odnosno nekih 10-tak minuta...
Bitno je samo da se meso i luk dobro, dobro izdinstaju, jer pečenje jako kratko traje.
Moji momci vole bez puno kora sa više mesa, a vi ako volite drugačije dodajte samo malo više kora između.

I da - može sve ovo sa uljem, ali mast mu daje pravi šmek na burek iz pekare Wink

Onda lepo sipajte pune šolje jogurta i uživajte Wink

Posle svega toga, kisela voda super legne, a kasnije kafica Smile

Imam ja još svojih recepata, sad ću da pišem...
-------------------------------------------------------
Edit:

evo napisaću još par prostih a ukusnih recepata Wink

Ove egzotične ostavljam ovima sa iskustvom, ja više volim prosto a ukusno Very Happy

Ovo obično spremam kad sam mrzovoljna, kad nemam vremena i kad mi ništa drugo ne pada na pamet:

Nešto manje od 1kg krompira se iseče na četvrtine, onda se oni poređaju u podmazan pleh, a odzgo na njih se pospe:
- vegeta
- biber
- bosiljak
- mirođija
- lovorov list
- malo seckanog belog i crnog luka (čisto da zamiriše),
- po želji mogu se staviti "kapice" od šampinjona...

Sve se to lepo ispeče na 250 stepeni (opet dok ne porumeni, potrebno je nešto malčice više od pola sata), onda se postavi sto pa se nareže malo kiselog kupusa, malo paprike u pavlaci i ljute papričice za salatu... mmmm... prste da poližeš! Smile Prosto, brzo, ekonomično, a bogami i kalorično Smile
------------------------------------------------------------------------------

Špageti na moj način kad u frižideru imate svega pomalo, što nije za bacanje, a nije ni za jelo ponaosob Wink

Špagete skuvate.

Sos:

izdinsta se isečena glavica luka, par šampinjona, sitno se isecka slanina, salama (šunka, svejedno), može čak sitno da se isecka i jedna ili dve viršle, sve se to lepo prodinsta pa proprži dok slanina ne porumeni... Onda se začini vegetom, biberom i origanom, a na kraju se doda isključivo tomatino! Slobodno može ceo mali tetrapak - što jači sos, to će biti ukusnije kad se pomeša sa bezličnim špagetama Wink

Gurman sam, šta ću Very Happy


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. Smile M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Helloween
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Muski
Pridružio: 12 Nov 2007
Poruke: 3030
Teme: 20
Lokacija: Taurunum
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Poruka Upisano: Pon Feb 04, 2008 6:01 pm Odgovoriti sa citatom

Slusao sto godina o ovome i nedavno konacno napravio... lako a veoma lepo...

MIMOZA SALATA

Potrebno je: 2 veća krompira kuvana u ljusci, 2 tvrdo kuvana jajeta,
1 kisela pavlaka,150 gr. praške šunke,
150 gr kačkavalja,100 gr. majoneza.
Krompir izrendati pa premazati sa polovinom pavlake,
zatim narendati šunku i premazati sa majonezom.
Zatim narendati celo jaje i jedno belance i 100 gr. kačkavalja.
Sve premazati sa ostatkom pavlake.Odozgo posuti sa sitno rendanim 50 gr. kačkavalja i rendanim žumancetom.



Ovo je otprilike konacni oblik, s tim sto ja narendam mnogo vise zumanaca preko, pa se sva zuti Laughing Laughing

E da, u slucaju da nekome nije jasan ovaj deo o premazivanju, to u stvari znaci da se materijal nanosi u slojevima... eto toliko... Chef


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
*****************************************************************
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
*****************************************************************

"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell
LeeA
Starosedelac
Starosedelac

Pol: ?
Pridružio: 05 Jun 2007
Poruke: 1958
Teme: 13

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 2:19 pm Odgovoriti sa citatom

Helloween ::
+++ idem sad da se osisam, pa posle kada se vratim pravim princes krofne Wink


Hajde stavi recept,bas me zanima kakav je... Very Happy

Inace imam super recept za pk,i jos neke djakonije;ali napisacu posle.Nemam vremena sad.I ako neko voli slatku salatu (ne vocne) sa orasima,kazite,pa da napisem i to.

Inace,kuvanju me je naucio kuvar.Hehehe,bas volim da kuvam (al' me tako mrzi ponekad),povukla na njega.heart


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart.
95,8
Now watch what you say or they’ll be calling you a radical,
Liberal, fanatical, criminal.....!

Redrose
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Zenski
Pridružio: 06 Okt 2007
Poruke: 1362
Teme: 7
Lokacija: Novi Sad
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 2:30 pm Odgovoriti sa citatom

Imam jedan recept,super je stvar,samo...... ja to zovem picajzle Embarassed posto ne znam naziv Embarassed

ide ovako:
paket kora,sunka(stisnjena,praska... sta ko voli)
polutvrdi sir(opet ko kakav voli)
majonez,kecap,pavlaka i origano
jaja
moze se dodati i slanina,ili sampinjoni,u stavri sve sto volite na pizzi recimo....
idu prvo dve kore premazu se sa kecapom,pa 2 sa majonezom,pa na dve stavljate smesu od sitno iseckane sunke,rendanog sira,origana i pavlake,i tako redom......
kad sve zavrsite urolate to,isecete na kolutove debljine 1-2 cm,stavite u pleh,prelijete svaki komad umucenom pavlakom sa jajima,strpate u rernu i za 20 min na 220C imate klopicu za goste.....
sve u svemu meni za celokupnu pripremu svega ovoga(ukljucujuci i pecenje) treba malo vise od pola sata ,tako da mi je to idealno kad dodje neko nenajavljen...........


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
I really am a nice person
Hold fast to dreams, for if dreams die, life is a broken winged bird that cannot fly!
Minds are like parachutes-They only function when they are open.
dekameron
Urednik foruma
Urednik foruma

Pol: Zenski
Pridružio: 11 Jan 2007
Poruke: 7018
Teme: 144

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 2:54 pm Odgovoriti sa citatom

ajmo malo po arapski Wink


KOSHARI

-obarite sitnije makarone u slanoj vodi ukoju ste dodali malo ulja(pola kese otprilike), isperite, i ostavite sa strane
- skuvajte punu veliku solju za belu kafu sociva, pazite da se ne raskuva, isperite i ostavite opet sa sa strane
-solju belog,kvalitetnog pirinca, dobro operite u nekoliko voda, stavite solju u kojoj ste merili kolicinu pirinca punu vode u manju serpicu, dodajte so i 2 kasike ulja...kada vode provri, dodajte opran pirinac, sacekajte da provri i odmah smanjite temperaturu na najnizu,poklopite i ostavite da se kuva nekih 10-15 minuta...ostavite i rizu sa sa strane
-iseckajte nekoliko glavica crnog luka i dobro isprzite na ulju da luk bude skoro crn i suv...izvadite iz tiganja i ostavite na tanjir na koji ste prethodno stavili kuhinjski papir da upije visak ulja
-stavite nekoliko vecih paradajza u blender, pa u sok dodajte soli i bibera po potrebi i prokuvajet nekoliko minuta, da ispari tecnost i opet ostavite sa strane
u vecu staklenu(vatrostalnu) posudu pocnite da redate
1. prvo stavite makarone
2.preko makrona stavite rizu
3. na rizu stavite socivo
4. na socivo stavite isprzen luk
5.preko svega toga sipajte sos od paradajza


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".




Nenad-GL
Naj forumas 2008.
Naj forumas 2008.

Pol: Muski
Pridružio: 23 Jan 2007
Poruke: 9445
Teme: 105

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 3:00 pm Odgovoriti sa citatom



Naizgled jedna od najprostijih stvari u kuhinji je skuvati jaje. A nije baš tako. Setimo se koliko puta nam se desilo da ga nedovoljno skuvamo, ili, još češće, da zajedno s ljuskom krene da se skida gotovo svo belance.
Naime, da jaja ispadnu kako treba nije lako iz više razloga. Prvo, nisu sva jaja ista. Neka su veća, druga su manja, neka su svežija, neka manje sveža. Uzmimo ovde za primer jedno jaje klase A (ima ih još B, C i S - gde je C najmanje, B malo veće, A još veće a S je kao super veliko), naravno kokošije, relativno sveže, znači do 5 dana staro.
Svuda se kao savet za tvrdo kuvana jaja preporučuje da se u vodu u kojoj se jaja kuvaju doda malo soli. Navodno će se tako lakše ljuštiti, ali ako su jaja sasvim sveža, izgleda da tu nema pravog rešenja. Ni da odstoji u hladnoj vodi, kao što neki savetuju, ne pomaže. Paradoksalno, jedino rešenje je da ni ne pokušavamo da pravimo tvrdo kuvana jaja od vrlo svežih jaja. Ili, ako je od svežih, možemo ih ostaviti par dana da odstoje i onda će se lako ljuštiti, kao za Uskrs.
Oko meko kuvanih ili rovitih jaja postoji čitava filozofija. Ponavljam, vrednosti koje ću sad dati važe za klasu A, ali i voda mora da vri na 100 do 110 stepeni, ne više.
Veoma rovita kuvana jaja, koja retki ljudi vole jer se ni belance ne skuva nego ostane skroz onako skroz sluzavo (a mogla bi se upotrebiti i gora reč od ove koja je već dovoljno grozna), kuvaju se svega dva do tri minuta. Jaja od dva minuta su praktično samo ugrejana sirova jaja. Ova od tri već imaju malo skuvanije belance, barem na površinskom sloju.
Jaja koja kuvamo četiri minuta imaće skoro potpuno skuvano belance, ali će tanak sloj oko žumanca ostati nekuvan (takva su ova na slici). Četiri i po minuta je idealno za one koji vole da im belance bude sasvim skuvano, a žumance sasvim tečno. Ako jaje kuvamo pet minuta, i žumance će početi da se kuva, biće malo gušće, ali ne baš sasvim skuvano. Ostaće onako malo gipko. Preko šest minuta kuvanja je tvrdo kuvano jaje i praktično ga ne možemo raskuvati. Posle oko pola sata kuvanja, žumance će početi da poprima zelenkastu boju, kao i kad malo duže odstoji. Poznata su i jevrejska šolet jaja koja se s lukovinom, maslinovim uljem i drugim začinima kuvaju i po nekoliko dana, dok im belance ne postane smeđe[/img]


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
tratincica
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Zenski
Pridružio: 01 Feb 2007
Poruke: 1914
Teme: 8

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 3:48 pm Odgovoriti sa citatom

najbolje kiflice na svetu... recept moje druge mame Laughing

Testo:

1kg brasna (mekog)
5dl mleka
1 svezi kvasac
2 jaja
2 kasike ulja
2 kasicice soli
2 kasicice secera

Nadev:
po zelji: sir, meso, smesa za picu, pecurke, dzem, voce, eurokrem

2 zumanca za premazivanje
susam za slane kiflice
1/2 margarina


Brasno i so izmesati. Zagrejati mleko i u jedno solji istopiti kvasac sa 2 kasicice secera. Dodati mleko i kvasac u brasno, a zatim dodati jaja i ulje. Ciniju prekriti krpom i ostaviti na toplo mesto da se testo udvostruci. Testo prebaciti na radnu povrsinu posutu brasnom, premesiti i podeliti u nekoliko jufki. Ostaviti testo da odstoji 10-15 min. Jufke razviti u krug i iseci na 6-8 trouglica. Trouglice filovati nadevom po zelji i motati u kiflice. Kiflice poredjajte u nepodmazan pleh, premazite umucenim zumancem, a slane pospite susamom ili kimom. Najvazniji deo - na svaku kiflicu obavezno stavite po parcence margarina. Ostavite kiflice pola sata da narastu. U medjuvremenu zagrejte retnu na 250 stepeni, a prilikom pecenja smanjite na 200. Pecite do 20 min u zavisnosti da li volite resije ili mekse kiflice. Izvadite kiflice iz rerne, pokrijte ih krpom ili folijom i ostavite par minuta da omeksaju.
Navedena kolicina je dovoljna za 2 standardna pleha. Najbolje su kad su jos vruce, ali mogu da izdrze dan-dva, mada nikada nisu toliko dugo prezivele.


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
Shameless self-promotion: www.conquiztador.rs
Helloween
Starosedelac
Starosedelac

Pol: Muski
Pridružio: 12 Nov 2007
Poruke: 3030
Teme: 20
Lokacija: Taurunum
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 4:43 pm Odgovoriti sa citatom

LeeA ::

Hajde stavi recept,bas me zanima kakav je... Very Happy


E ovako... ja sam danas pravio meru i po , pa cu tako i da pisem...

Princess krofne by Helloween

Testo:

150 gr masti

150 gr vode

150 gr brasna

6 jaja

Rernu zagrejati na 250 stepeni!!!

Staviti mast u vodu, i kuvati dok ne prokljuca, a zatim dodati brasno i dalje kuvati. Obavezno mesati, i mesati dok se sve ne ujednaci, i dok se ne dobije jednaka smesa...

Kada se skine sa sporeta, dodavati jaja jedno po jedno, i mesati dok se sve lepo ne ujednaci... trebalo bi recimo ovako da izgleda:



Ovde samo jedna napomena: Moze se desiti da ako su jaja veca, i 5 bude sasvim dovoljno, zato prilikom dodavanja jaja treba voditi racuna na gustinu smese... ne sme nikako da bude retka, ali svakako ni mnogo gusta... znaci, jaja su najbitnija, kao i uvecini stvari u zivotu Razz Razz Razz

E posle toga ja kasicicom odvajam u pleh i onda to izgleda ovako:




Sledece je naravno pecenje, i tu obavezno povesti racuna da rerna bude dobro zagrejana inace nema sanse da testo naraste... prilikom pecenja rernu nikako otvarati!!!! Mad

Evo kako je meni ispalo testo Razz :





Fil:

Pre svega staviti 1 litar mleka sa 12 kasika secera da provri... Wink Moguce je da 12 kasika nekome bude mnogo, ali ja volim malo sladje...

Za to vreme u posebnoj posudi razmutiti (isto kao za puding, da ne bude grudvica):

3 pudinga od vanile

1 kasiku secera

3 kasike brasna

3 zumanceta

u drugoj posudi umutiti shne od 3 belanceta...

Kada mleko provri ugasiti sporet, i dodavati smesu iz prve posude, i svo vreme mesati, mesati, mesati, da se sve lepo ujednaci, da ne bude grudvica...

Onda se skine sa sporeta, i doda se onaj shne od 3 belanceta + :

1 margarin

1 vanilin secer

I opet naravno mesanje, mesanje, mesanje, dok se ne ujednaci...

Znaci mesanje je jako bitno, kao i kod mnogih drugih stvari u zivotu Razz Razz Razz

Fil bi otprilke ovako trebalo da izgleda:




Kada fil bude gotov staviti da se ohladi, i posle puniti krofneeee... i naravno prah secer preko...

cica mica i gotova prica...

P.S. Dugujem vam slike gotovih, posto se fil jos hladi...

Wink

Ako neko bude u prolazu danas neka svrati da proba, mada cu ja uskoro da zbrisem, ali dobro, tu su roditelji Laughing Laughing Laughing


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
*****************************************************************
* "Non nobis, Domine, non nobis sed nomini tuo da gloriam ... Justus et paciens" *
*****************************************************************

"All the war-propaganda, all the screaming and lies and hatred, comes invariably from people who are not fighting."
-- George Orwell
Nenad-GL
Naj forumas 2008.
Naj forumas 2008.

Pol: Muski
Pridružio: 23 Jan 2007
Poruke: 9445
Teme: 105

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Sub Feb 09, 2008 5:41 pm Odgovoriti sa citatom



OMLET

Sastojci:

2 jaja
50 grama kačkavalja
30 grama parizera
integralna kifla
susam
so

Priprema:

Jaja razlupati žicom,dodati so i susam, a zatim staviti u zagrejan tiganj. Preko staviti izrendan kačkavalj i iseckan parizer. Kad se malo zapeče, uzeti jednu stranu i rasklopiti tako da ispadne kao preklopljena palačinka. Još malo pržiti i - superdoručak je spreman.


Dodaj post u Technorati Favorites
Dodaj post u Delicious Bookmarks
Dodaj post u Google Bookmarks
Dodaj post u Yahoo Bookmarks
Prevedi post/Translate this post
Podeli post sa prijateljima na Digg.com
Podeli post sa prijateljima na StumbleUpon
Podeli post sa prijateljima na MySpace
Podeli post sa prijateljima mejlom
Podeli post sa prijateljima na Fejsbuku
Prikaži poruke iz poslednjih:    

Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Lifestyle Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeci
Strana 1 od 10

 
Skoči na: 
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Srodne teme
Naziv teme  Autor   Poslednja poruka 
poslednja knjiga koju ste procitali i sta preporucujete homo homini lupus est Uto Jun 30, 2015 7:59 pm  Pogledaj zadnje poruke
Visokoškolovani - vest koju ni Njuz.net nije smeo da objavi! DiplomiraniDuduk Pon Apr 25, 2011 10:04 am  Pogledaj zadnje poruke
Globalizacija i promene u psihologiji DNK koju ona donosi Katančić Sre Dec 16, 2009 2:42 am  Pogledaj zadnje poruke
Sta biva sa decom koju prisvoji Socijalna sluzba? Kuler Čet Sep 13, 2007 7:56 pm  Pogledaj zadnje poruke
Svi smo pomalo (ili malo više) jednopartijski diktatori Jethro Pet Feb 09, 2007 2:59 am  Pogledaj zadnje poruke



Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.




NaslovnaBiografijaForumBlogGalerijaIntervjuiKontaktArhiva emisijaDownloadLink to us!Natasa-Miljkovic.com - RSS za temu
Forum je baziran na phpBB 2.x software-u. Originalni dizajn napravio je Vjacheslav Trushkin. Forum održava ekipa foruma. Pravila ponašanja možete naći ovde!