|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
| Autor |
Poruka |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Sre Feb 07, 2007 2:00 pm |
|
Ja se secam primera...
Dejan Milojevic - 198cm - 115kg (kosarkas)
Kosta Perovic - 215cm - 107kg (kosarkas)
Dejan Savic - 191cm - 100kg (vaterpolista)
Svi na svojoj idealnoj tezini...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Ned Feb 11, 2007 6:12 pm |
|
Jednostavno ne moze covek gledati to kroz brojeve...
Dve devojke koje su razlicito gradjene mogu uz istu visinu imati drasticno razlicitu masu... muskarci isto tako naravno...
Zato je suludo furati neku pricu da hoces da izgledas kao neko ko po gradji ni ne lici na tebe...
Ne moze svaka devojka da izgleda kao Laetitia Casta isto kao sto ne moze izgledati ni ko Adriana Lima..
Evo da potrazim brojke da ne pricam napamet:
Laetitia Casta: Height : 172cm. Weight : 57kg
Adriana Lima: Height: 180cm Weight: 51.5kg
Da ne trpam ovde slike.. ali svako ce se sloziti da su to dve, svaka na svoj nacin savrsene devojke... Mozda se nekom vise svidja neki drugi oblik tela, lica, stagod.. ali to su svakako jedne od najlepsih zena sveta...
Nerealno je ocekivati da neko ko je cackalica ko Adriana moze da napravi od sebe Laetitiu.. moze se potrositi kofa silikona.. to jednostavno ne moze da se napravi...
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
Natasa23
Starosedelac

|
|
 |
hm
Starosedelac

|
|
 |
hm
Starosedelac

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
Upisano: Sub Feb 24, 2007 8:35 pm |
|
 |
 |
a koje su idealne mere za muskarce?? |
Uh... ta neka univerzalna formula za izracunavanje idealne telesne tezine ne postoji, zbog mnogo faktora koji se razlikuju kod svakog coveka (tezina kostiju, godine itd.).
Onaj BMI uzima u obzir samo trenutnu tezinu i visinu.
E sada, ako zelis jos neke faktore, baci pogled ovde. Tabela je na dnu stranice.
Znala sam i za neku formulu koja idealnu tezinu racuna na osnovu visine, obima grudi pri uzdahu i izdahu... Ali sam je zabovarila
A da... postoji jos jedna formula - De Moleova (vazi samo za osobe izmedju 20. i 50. godine zivota).
Prvo se izracunava ITT (idealna telesna tezina), zatim RTT (relativna telesna tezina).
Ovo su formule i za muskarce i za zene:
ITT = V - 100 - (V - 150)/4 + (G - 20)/4 ovo je za muskarce
ITT = V - 100 - (V - 150)/2.5 + (G - 20)/2.5 ovo je za zene
RTT = TT/ITT x 100
--------
V - telesna visina u centimetrima
G - starost osobe izrazena u godinama
TT - izmerena telesna tezina
Dobijeni rezultat RTT-a tumaci se u skladu sa klasifikacijom prema stepenu uhranjenosti:
I grupa - tesko gojazni, preko 150%
II grupa - gojazni, od 125 do 135%
III grupa - normalni, od 90 do 120%
IV grupa - mrsavi, od 80 do 89%
V grupa - pothranjeni, manje od 80%
|
Или се ти предај, или ја да ти се предам.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
 |
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Sub Feb 24, 2007 8:49 pm |
|
Dejan Milojevic - 198cm - 115kg (kosarkas)
ITT = 198 - 100 - (198 - 150)/4 + (29 - 20)/4 = 98 - 12 + 2.25 = 87.75
RTT = TT/ITT x 100 = 131.054
Prema ovome on je gojazan.. cinjenicno stanje je da se njemu vidi svaka zila i da je jak ko bik.
|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |