|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
sani
Novajlija

|
|
 |
maximus28
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
sani
Novajlija

|
|
 |
Ona vredi milijona
Starosedelac

|
|
 |
Eric Cantona
On Hiatus

|
Upisano: Uto Feb 06, 2007 12:24 pm |
|
Selim u forum Predlozi tema
|
Njen je osmeh cudestan, njen je osmeh srece definicija, njen je osmeh radostan, njen je osmeh radosna policija, njen je osmeh reka, more, njen je osmeh para brdo, planina, njen je osmeh dorucak, njen je osmeh leba, luk i slanina.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu su licno moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc". |
|
 |
politikolog
Pocetnik

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Ona vredi milijona
Starosedelac

|
Upisano: Uto Mar 06, 2007 12:22 am |
|
Ja imam dva psa, nedavno sam imala po ko zna koji put problem sa komsijama koji imaju psa velicine doge i neverovatno malu ogradu.
Prosle godine njihov pas mi je izujedao mog malog psica (probusio mu je stomak) i 10 dana je mali primao inekcije koje papreno kostaju, i na srecu uspeo da prezivi. Pre dva meseca taj isti, veliki komsijski pas nalik Skubidubidubiju mi je preskocio ogradu (u dvoristu mi je bila i zenka na parenju) i katasstrofalno mi izujedao veceg psa, sve mi se to dogadjalo na terasi ispred kuce, i ne mogu da zamislim da imam dete kakve bi ono traume dozivelo.
Veliki pas je mom psu pokidao sluznicu oka i tetive na nozi i on se i danas oporavlja, naravno opet veterinari itd, ali sam srecna sto je preziveo, na srecu da nije i ovog puta zakacio malog, jer bi ga ovog puta sigurno u zaru borbe ubio.
Ceo slucaj sam konacno prijavila policiji. Zena-vlasnica psa je pokusala sve da negira. Policija je videla veoma nisku-neadekvatnu ogradu oko njihove kuce i njenog psa koji je takodje bio totalno krvav i nije mogla nista da negira (naravno da je pokusala),jer je sve bilo ocigledno. Policajci su je samo upozorili da ako sledeci put tako nesto dozvoli imace krivicnu prijavu.
Sustina je da pse i druge zivotinje treba imati, ali se o njima na adekvatan nacin treba brinuti, chipovati ih leciti, brinuti o njima-ili ih jednostavno ne drzati, svaki vlasnik psa mora da snosi odgovornost za ono sto njegov pas cini, a sto se tice pasa lutalica za njih treba da se pobrine grad (humani azil za zivotinje)

|
|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Ona vredi milijona
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |