SajtForumRegistruj seTražiLista članovaPravilnikVideo pomoć Pristupi
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!

Biometrija u Srbiji: strašno kao čip

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Analiza prethodnih emisija Pogledaj prethodnu temu
Pogledaj sledeću temu

Biometrija u Srbiji: strašno kao čip
Autor Poruka
hm
Inventar foruma
Inventar foruma

Pol: Muski
Pridružio: 11 Feb 2007
Teme: 70
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poruka Upisano: Čet Maj 29, 2008 12:54 pm Odgovoriti sa citatom

Vanja ::
Uradjen je update linka do studije Olivera Subotica. Svi koji zele da je besplatno preuzmu - KLIK

nazalost trenutno nemam vremena da procitam studiju.
prelistao sam je, procitao sam "Zicki Apel" (str 154/155)

svaka cast SPC za zauzeti stav po ovom pitanju.

Sujeta je mali ostrasceni cuvar iluzija koji cuci u skoro svakom od nas i ceka pravi cas...

vanja, budi covek iako si administrator
Oliver Subotić
Gost foruma
Gost foruma

Pridružio: 24 Mar 2008
Teme: 0

Zemlja:

Poruka Upisano: Sre Jul 23, 2008 4:52 pm Odgovoriti sa citatom

Vazno:
Najnoviji razvoj dogadjaja u Nemackoj

Uporedite stavove u narednom tekstu sa stavovima ucesnika u emisiji

http://www.dw-world.de/dw/arti.....36,00.html

"...Na dobrovoljnoj bazi je i davanje otisaka prstiju. Ranijim planovima, prema ideji ministra unutrašnjih poslova Volfganga Šojblea, to je trebalo da bude obaveza građana, ali su to socijaldemokrate blokirale.

Gizela Pilc, predstavnica liberala, upozorava na opasnost podele društva na one koji su memorisali otiske prstiju, i koji zbog toga važe za besprekorne građane, i one druge.

Jan Korte iz partije Levica kaže da se u njegovoj stranci slično razmišlja: `S jedne starne mislimo da je veoma problematično to da se sa običnim građanima postupa onako kako je to inače praksa sa osobama koje se sumnjiče za neki kriminal. S druge strane mi smatramo da tako nešto uopšte nije neophodno.`

Peter Šaar, vladin poverenik za zaštitu ličnih podataka kaže da se otisci prstiju ne mogu promeniti u slučaju da je neko zgrešio. Zbog toga je s olakšanjem primio vest da centralne banke podatka sa otiscima prstiju građana u Nemačkoj ipak neće biti. "

Pozdrav!
djakon Oliver

spavalica
Redovni posetilac
Redovni posetilac

Pol: Zenski
Pridružio: 25 Jun 2008
Zemlja:

Poruka Upisano: Pet Jul 25, 2008 11:51 am Odgovoriti sa citatom

Gledala sam skoro neku emisiju cija je tema bila nova licna kata sa cipovima.Kako je emisija sve vise odmicala ja sam se sve vise pitala sta ce to nama.U Velikoj Britaniji prosecnog gradjanina snime 300 puta u toku dana,a izlozena je i cinjenica da je u SAD-u pre nekog vremena iz njihove baze ukraden cd sa licnim podatcima 20.000. ratnih veterana i ako je moguce ukrasti tako poverljive informacije iz centra u SAD-u zasto to ne bi moglo da se desi i u Srbiji.
Posebana tema je to na koji nacin su nabavljeni cipovi i koliko ranije vremenski pre nego sto je bilo prica o tome da se u Srbiji uvode novi identifikacioni dokumenti.
Jako sam skepticna prema celoj toj prici sa cipovima ali kuda svi Turci tud i mali Muja.

hocu da budem srecna danas a ne zauvek
Katančić
Inventar foruma
Inventar foruma

Pol: ?
Pridružio: 25 Jul 2007
Teme: 100

Zemlja:

Poruka Upisano: Čet Avg 07, 2008 3:34 pm Odgovoriti sa citatom

Problome seljacke srbije u planiranju , ali ne i u lopovluku mozemo videti i sa novim licnim kartama....
Dakle ispale su tacne prognoze da svi istaknuti i vodeci clanovi u Srbiji tretiraju Srbiju kao skup 2000 pojedinaca, te je broj mesta za izdavanje dovoljan i kad je jednocifren, one koji su dobili novu licnu kartu treba zajebavati da su oni krivi sto tamo nema upisane adrese u analognom obliku, a ne one koji zahtevaju tu informaciju , a nemaju citac.....

Ali , moze im se, bundzije su u manjini (100) normalni su u manjini(1000) a poslovni su takodje u manjini....

Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta.
Oliver Subotić
Gost foruma
Gost foruma

Pridružio: 24 Mar 2008

Zemlja:

Poruka Upisano: Pon Avg 18, 2008 11:11 am Odgovoriti sa citatom

Obestavam ucesnike foruma da sam postavio sajt sa svojim tekstovima na adresi http://www.covekitehnologija.com/ , na kome mozete citati detaljnije o ovoj i slicnim temama.

Srdacno,
djakon Oliver

Prikaži poruke iz poslednjih:    

Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Analiza prethodnih emisija Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14
Strana 14 od 14

Skoči na: 
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Srodne teme
Naziv teme  Autor   Poslednja poruka 
Arhiva emisija .... Aristotel Pon Jul 12, 2010 10:39 pm  Pogledaj zadnje poruke
Preporucite emisije sa domacih TV stanica Joe Average Ned Mar 14, 2010 5:39 pm  Pogledaj zadnje poruke
Lekari i sarlatani Natasa Miljkovic Čet Jun 11, 2009 11:33 am  Pogledaj zadnje poruke
download emisija pre 2007 paradajz Čet Jun 04, 2009 1:21 pm  Pogledaj zadnje poruke
voditelji/voditeljke u SRB potraga Sub Dec 08, 2007 8:07 pm  Pogledaj zadnje poruke

Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.

SajtBiografijaForumBlogGalerijaIntervjuiKontaktArhiva emisijaDownloadLink to us!Natasa-Miljkovic.com - RSS za temu
Forum je baziran na phpBB 2.x software-u. Originalni dizajn napravio je Vjacheslav Trushkin. Forum održava ekipa foruma. Pravila ponašanja možete naći ovde!