SajtForumRegistruj seTražiLista članovaPravilnikVideo pomoć Pristupi
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!

Smrt romantike

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sledeci
Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Najava: Teme u izradi Pogledaj prethodnu temu
Pogledaj sledeću temu

Smrt romantike
Autor Poruka
stevasrs
Redovni posetilac
Redovni posetilac

Pol: Muski
Pridružio: 13 Nov 2007
Teme: 0
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger ICQ broj
Poruka Upisano: Čet Jun 05, 2008 7:07 am Odgovoriti sa citatom

Pa dobro...nekome su i pare romanticne... Laughing

Moj Blog...
Moj Posao...
Kajalena
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Pol: ?
Pridružio: 20 Dec 2006
Teme: 5

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poruka Upisano: Čet Jun 05, 2008 4:51 pm Odgovoriti sa citatom

To sta se desilo sa ovom temom nakon svega 2 strane super je ilustracija razumevanja i plasmana romantike danas (i kod nas).

Mislim da se po ovom obelezju ljudi najcesce dele u 2 velike grupe: oni koji ovu osobinu smatraju pozeljnom, pa se ubise od dokazivanja da su romanticni i oni koje je smatraju prevazidjenom, pa se ubise od dokazivanja da nikako nisu, neretko sa podsmehom i prezirom. Pravi romantici su, po meni, jedna mala grupa, koja to retko glasno kaze... jer to je osobina bliska neznosti, osecajnosti i slicnom, pa isto kao sto bi bilo bezveze busati se time koliko si nezan ili mastar, ni razmetanje romanticnoscu nema preteranog smisla, odnosno ukazuje na laznjak.

Ne bih umela da definisem romanticno – valjalo bi da se tako nesto cuje u emisiji. Takodje bih pitala goste sta je za njih romanticno... jer mislim da se ta osobina precesto vezuje za neke stereotipe, koji su po meni takodje laznjaci – svece, ruze po jastucima, violine pod prozorima i slicne ispranosti.

Cini mi se da se romanticnost cesto vezuje za slabost, pa su tako muskarci koji su romanticni (ili to pokusavaju) slabici sa malim pishama, koji ne mogu da osvoje drugim, "muskijim" kvalitetima.

Page
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 04 Apr 2007
Teme: 6

Zemlja:

Poruka Upisano: Ned Jun 08, 2008 2:36 pm Odgovoriti sa citatom

Isn’t it funny how we don’t speak the language of love?
http://www.youtube.com/watch?v=Mc30I_pUmTM

Who said
that romance is dead? Wink

Nenad-GL
Naj forumas 2008.
Naj forumas 2008.

Pol: Muski
Pridružio: 23 Jan 2007
Teme: 91

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Ned Jun 08, 2008 2:52 pm Odgovoriti sa citatom

Citat:
Ne bih umela da definisem romanticno – valjalo bi da se tako nesto cuje u emisiji. Takodje bih pitala goste sta je za njih romanticno... jer mislim da se ta osobina precesto vezuje za neke stereotipe, koji su po meni takodje laznjaci – svece, ruze po jastucima, violine pod prozorima i slicne ispranosti.

Slazem se i ja ne znam kako bih je definisao mozda kad je svaki trenutak priajtan, lep i nezan sa voljenom osobom, mozda je to romantika. Ne mora da bude romantika uvek klasika, cvece, palme,more i dr. mogu i da poklonim kilo eksera ali mislim da je vazan nacin kako cu nekome da ih poklonim.

Citat:
Cini mi se da se romanticnost cesto vezuje za slabost, pa su tako muskarci koji su romanticni (ili to pokusavaju) slabici sa malim pishama, koji ne mogu da osvoje drugim, "muskijim" kvalitetima.

E pa sad Laughing ovo je udar na sve muske romanticare Laughing ne bih rekao da je slabost u pitanju ili ono drugo Laughing jednostavno romantika i neznost je put kojim zelim da dodjem do njenog srca a ono ja sam muskarcina bre, pa mozda se bas iza toga kriju male pise. Laughing

jole_85
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 01 Feb 2008
Teme: 22

Zemlja:

Poruka Upisano: Ned Jun 08, 2008 3:01 pm Odgovoriti sa citatom

Sad kad smo bili na apsolventskoj, decko od jedne devojke iz B.L. je dosao u Spaniju samo da je zaprosti i vratio se za B.L....

Vanja
Urednik foruma
Urednik foruma

Pol: Zenski
Pridružio: 30 Jan 2007
Teme: 165
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Poruka Upisano: Ned Jun 08, 2008 9:16 pm Odgovoriti sa citatom

Jesmo je proterali. Ali ne iz nas. Vise na pogresno mesto u nama, i u pogresnim nama.
A nju stavili u zivotnu opasnost.
Tako da, tu je. Place.

Или се ти предај, или ја да ти се предам.

Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Page
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 04 Apr 2007
Teme: 6

Zemlja:

Poruka Upisano: Ned Jun 08, 2008 11:43 pm Odgovoriti sa citatom

jole_85 ::
Sad kad smo bili na apsolventskoj, decko od jedne devojke iz B.L. je dosao u Spaniju samo da je zaprosti i vratio se za B.L....

O tome pricam - takvi smo mi iz Banja Luke Wink
http://www.youtube.com/watch?v=KaNCs1GrkHE

@ Bravo, Vanja.

Katančić
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 25 Jul 2007
Teme: 100

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 10, 2008 12:08 am Odgovoriti sa citatom

Dosao sam i ja da malo kakim....

Romantiku svi shvataju različito.....
Neko je shvata kao skup aktivnosti pre seksa.....
Neko kao skup aktivnosti koje su vezane za imitaciju balova i kraljevskih manira
Neko kao pokazivanje koliko je osoba spremna da ne bude svoja , već se pretvara u roba predstojeće ljubavi.....
Neko kao pozadinsku scenu sa prikazivanje emocija, tj dizanje zastora i otpočinjanje pozorišne predstave sa jednim glumcem i jednim gledaocem....
Neko kao obračun sa idolima društva, obračun sa IN stereotipima preko romantičnih stereotipa (koji simbolizuju nešto drugo).
Neko kao odbacivanje političke i kulturološke korektnosti (svlačenje smokinga) i pretvaranje gospodina u muškarca, dame u ženu (ova druga polovina procesa je često iz nerazumevanja i glupiranja danas nepostojeća, već se desi pretvaranje dame u k.....,sex kao identitet ljubavi i emocija).
Neko to tumači kao izlivi nežnosti i poetskih rečenica, pažnje i uvlačenja u b.... , stvaranje atmosvere da se doživi EGOorgazmički vrhunac (današnjih megalomanskih i narcističkih osoba).

U svakom slučaju svi imaju neku definiciju romantike....

Gde su nestali romantični?
Pa iz pomenutog se vidi da se definicije ne moraju poklapati....
Karakteri koji omogućavaju tudju definiciju romantike nisu usaglaseni sa karakterom koji odgovara toj osobi u pogledu karijere, razmišljanja, drugih bitnih stavova....

A na kraju koliko je osoba spremno na igru otvorenosti?
Mnoge od navedenih definicija romantike traže u nekom obliku igru otvorenosti, a to je iz ovog ili onog razloga danas uskraćeno.
Ili zbog nesigurnosti u sebe ili zbog taktike kasnijeg postavljanja i tumačenja, ili zbog čistog koristoljublja....emotivnosti drugoga....i zadržavanja kontrole....
Ostaju one definicije koje se zasnivaju na pretpostavkama i asocijacijama dogadjaja....tj sveća i ruže znače da je on zagrejan , lančić i narukvica da je ozbiljan i slične patke iz ženskih časopisa i emisija.....

Popijte jednu i za moju dušu........

Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta.
sirena
Inventar foruma
Inventar foruma

Pol: Zenski
Pridružio: 04 Jan 2008
Teme: 53

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 10, 2008 8:02 am Odgovoriti sa citatom

U svakom slucaju,koju god definiciju postavili,vezano je za emocije...
i to one lepe lagane,koje gode dusi...

Zagrljaj je najlepsi dar-jedna velicina odgovara svima
Katančić
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 25 Jul 2007
Teme: 100

Zemlja:

Poruka Upisano: Sre Jun 11, 2008 3:11 am Odgovoriti sa citatom

Da,da, razumem te, greška je uvek do drugih.....

Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta.
Prikaži poruke iz poslednjih:    

Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Najava: Teme u izradi Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sledeci
Strana 3 od 11

Skoči na: 
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Srodne teme
Naziv teme  Autor   Poslednja poruka 
automobili i motori ... Borsky Pet Mar 12, 2010 5:25 pm  Pogledaj zadnje poruke
Crna magija homo homini lupus est Uto Jan 05, 2010 9:54 pm  Pogledaj zadnje poruke
cobel: ne date kosovo? ode i vojvodina! Natasa Miljkovic Sre Maj 13, 2009 8:32 am  Pogledaj zadnje poruke
vredi li ovo cemu dekameron Pon Nov 26, 2007 3:33 pm  Pogledaj zadnje poruke
Ne znam zasto sam vam ovo ispricao ali ne moze da skodi 22februar Uto Okt 30, 2007 9:40 pm  Pogledaj zadnje poruke

Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.

SajtBiografijaForumBlogGalerijaIntervjuiKontaktArhiva emisijaDownloadLink to us!Natasa-Miljkovic.com - RSS za temu
Forum je baziran na phpBB 2.x software-u. Originalni dizajn napravio je Vjacheslav Trushkin. Forum održava ekipa foruma. Pravila ponašanja možete naći ovde!