|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
sirena
Starosedelac

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
stevasrs
Redovni posetilac

|
|
 |
Jassa
Starosedelac

|
Upisano: Pon Jun 02, 2008 5:34 pm |
|
Da, da... svima je romantika bitna i svi smo romantični, međutim stiče se onako uopšteni utisak da romantike uopšte nema, jer da je ima Nataša ne bi pravila emisiju
A zašto je nema?... Pa postaje jako zamorno kad pojedinac ponavlja iznova i iznova jednu rečenicu, ali očigledno da je ona ključ većine promena u društvu i glasi: P o r e m e ć e n - S i s t e m - V r e d n o s t i.
Ili, prosto rečeno, danas je blam biti romantičan javno. Ako je žensko romantično i to pokazuje, odmah će biti klasifikovana kao "još jedna dosadna žena koja traži pažnju", dok će muškarac biti okarakterisan kao "freak" ili eventualno "feget". Ne u vezi, već za okolinu, što se tiče romantičnih gestova prema voljenoj osobi...
A romantika u nama samima... pa, mislim da je negde duboko, a ono malo što izbija na površinu pretvara se u dosadno...
Ljudi su se pretvorili u vreme i novac.
|
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete. |
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
Upisano: Pon Jun 02, 2008 8:35 pm |
|
prija mi romantika,ali ne neka usiljena zato sto je sad mozda momenat..nego eto spontano kad naidje...ja sam nekad bio prilicno stidljiv po tom pitanju,nisam imao predrasude vec sam se nekako spetljao kad ne treba...u poslednje vreme mi takve stvari jako prijaju,naucio sam da svoju inspiraciju u datom trenutku pretvorim u nesto lepo,i uzivam u tome,uzivam da nekome bude lepo pored mene...
sistem vrednosti je poremecen,romantike ima sve manje,delom zato sto su generacije sve brze i brze,ne znaju da uzivaju u tome i nemaju vremena,i delom sto je to nekako postalo sramota biti romantican,prvenstveno mislim na muskarce...da muskarac na "ne-macho"nacin stavi do znanja devojci da mu se dopada odma dobije kvalifikaciju zenskog polnog organa,sto je totalno balvansko poimanje stvari...
 |
 |
ako proteramo romantiku sta ce nam ostati od ljubavi mozda samo strast i pozuda a ljubav bez romantike nije kompletna... |
bravo,pretvoricemo se u zivotinje....
put do ljubavi jeste mozda tezak,ali je jako zanimljiv i inspiratvan,barem za mene...nije interesantno kad se sve dobije na gotovo...upotrebis malo svog sharma,romantike,iskrenosti i osecaj je kompletan....
|
bolje jedno vruce pivo nego cetir ladna |
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
LeeA
Starosedelac

|
Upisano: Uto Jun 03, 2008 3:04 am |
|
Da upalimo svece....ili?
--------
Sta je romantika danas i sta znaci biti romantican?
Ja sam shvatila da sam mozda ne-romanticna....I sad sam bas u bedaku
Slusam sad magazin i pesmu romantika....
Nisam spontana....cudno reagujem na neke romanticne gestove kao sto su: pevanje pod prozorom, muske tuce, loodiranje na javnim mestima, tepanje, looda iznenadjenja; uvijene, mekane pokloncice - kuchice, machice, i ostale male cupave, pufnaste, mekane punjene zivuljke; balone, pisamca, sms, cestitke, zelje i pozdravi, ili sta vec.....dorucke, rucke, vecere u krevetu, svece po celom stanu i latice od ruza,....
Ne pijem vino, volim vopi, ne gledam meksicke serije, ocajne kucanice i tako to, pogledam neki romanticni film ponekad i nije mi se svideo film Bridzit Dzouns, gledala sam LS; i tako....
A secam se jednog zajednickog romanticnog trenutka.....bio je mrak; stepenice, mali mozak, i stoperica....
|
The best and most beautiful things in the world cannot be seen, nor touched ... but are felt in the heart.
95,8
Now watch what you say or they’ll be calling you a radical,
Liberal, fanatical, criminal.....!
 |
|
 |
stevasrs
Redovni posetilac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |