SajtForumRegistruj seTražiLista članovaPravilnikVideo pomoć Pristupi
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!

Ko je ubio romantiku?

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci
Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Analiza prethodnih emisija Pogledaj prethodnu temu
Pogledaj sledeću temu

Ko je ubio romantiku?
Autor Poruka
Jassa
Inventar foruma
Inventar foruma

Pol: Zenski
Pridružio: 24 Apr 2007
Teme: 84
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:35 am Odgovoriti sa citatom

Katančiću, ja sam prva izjavila već na prvoj strani da su se ljudi pretvorili u vreme i novac...
A Nataša je sveukupni utisak izvukla iz konteksta, idejnog konteksta Wink

Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. Smile M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Katančić
Inventar foruma
Inventar foruma

Pol: ?
Pridružio: 25 Jul 2007
Teme: 100

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:37 am Odgovoriti sa citatom

Izvini , posle cetiri strane procitane , ja jedino mogu da zakljucim da svako vidi ono sto mu dusi pase......
Jer stvarno nema opsteg utiska da je romantika vezana za kesh....
Na kasnijim stranama je cak veca pesnicka sloboda i ocekivanje forumasa....

Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta.
Tajche
Novajlija
Novajlija

Pridružio: 23 Jun 2008
Teme: 1
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora MSN Messenger
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:39 am Odgovoriti sa citatom

Romantika!

slusala sam veceras spomenutu emisiju....
isuvise ste se kretali ili okretali oko povrsine a niste spomenuli kljucnu stvar veznu za romantiku...poverenje!

bez poverenja i uverenja o dobroti namere i iskrenosti nema romantike,a ovo o cemu ste vi pricali veceras u emisiji bila je romantika bez poverenja a to je jednako mamljenju nekoga i necega zarad necega!?!

htedoh da dodam da je pojava prekomernih spanskih tj .latinoamerickih serija direktno uticala na sam pojam romantike kod nas!? zasto?! zato sto je u seriji sve moguce...zzive i ubijaju zbog ljubavi a u osnovi su svi bogati,srecni i tzv naslednici velkih imanja....i naravno da ce imati o cemu vanzemaljskom da razmisljaju a to je kako napraviti najbolji potez da se zadobije necije srce! a kod nas....shodno slocijalnoj i politickoj situaciji i maloj verovatnoci da ce bilo ko naslediti ogromno bogastvo,nastaju tzv romanticne duse ....a nastaju ne bi li zadobili nesto vise no sto imajui vec materijalnog u svom zivotu....znate sta?! ako mene pitate,romantika je individualna stvar i jaaaaaaako je vezana za epohu ...zasto nije bilo romantike u 18.veku?! one iste kao iz 16 i 17?! nemoguce je ponoviti istu stvar...u biti je covekovoj da zivi u skladu sa epohom i da prenosi samo neke povrsinske oblike uppakovane u savremeno drustvo i dogadjaje.....
necete valjda osporiti da romanitke nije i narucena pesma preko centrale operatera?! ili slanje 3d srca na odredjenim profilima ili...pak dolazak pod prozor sa mobilnim u ruci gde je pustena na mp3 omiljena pesma onog drugog....ili slanje blututom sadrzaj samo za nju/njega koji je na dva metra od nje/njega...itd itd....
Romantika danas je cyber stvar...sve je u sistemu ...a iskreno ako nam zemlja nije u stanju da prosecnim mladim i uspesnim ljudima obezbedi kredit sa pristojan stan,onda nemamo mi elana da govorimo o onojjjj romantici od koje se ne zivi/niti ce se ziveti....
romantika nije nista vise do jos jednog vida manipulacije emotivnim orudjima....pitate se zasto sam tako reeeeaaalnaaa?! pa od svoje 15 znam da princevi vise ne dolaze na belim konjima ...zar to nije bese bila romanticna prica za pred laku noc?!

Katančić
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 25 Jul 2007
Teme: 100

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:40 am Odgovoriti sa citatom

Vanja ::
Katančić ::
Ponovo sam pregledao pripremu teme i osim prve strane nisam nasao neke dokaze njenoj tvrdnji u emisiji.....
"Tvrdnja" ume da ima i oblik pitanja. Ne bukvalisi.

E ovo je dobar primer sta me ljuti kod Vanje....
Mada nije licno , ali odmah reagujem...

Dakle izreceno je kao zakljucak i tako je i naglaseno u emisiji , a sad se ovde potura kao hipoteticko ili retoricko pitanje.....
A to je sasvim drugacije tumacenje i utisak i uticaj na dalji razgovor kod ljudi....

To je po meni prljava rabota....cisto fitovanje necijih reci radi manipulativnog skoka do zamisljene teze koja je dokazana jos i pre nego sto je postavljena i izrecena......

Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta.
Jassa
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 24 Apr 2007
Teme: 84
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku MSN Messenger
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:48 am Odgovoriti sa citatom

Brate Katančiću, na koju nogu ti ustaješ svaki dan? Rolling Eyes
Nemam nameru da se uvlačim Nataši Miljković samo zato što je ona Nataša Miljković, niti trčim na čajanke samo da bih upoznala Natašu Miljković - drugim rečima nisam pristrasna a ponajmanje licemerna (pošto bi poneko mogao to da pomisli čim neko od "običnih smrtnika" počne da brani (uslovno rečeno) Natašu Miljković), ali imam za tebe jedno pitanje:
Da li si ti novinar pa da znaš sve novinarske/voditeljske tehnike vođenja razgovora sa gostima, koji će temu odvesti u željenom smeru? Odnosno, zašto si toliko egoističan da sebi daješ za pravo da znaš SVE?

Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. Smile M.Antić
Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Vanja
Urednik foruma
Urednik foruma

Pridružio: 30 Jan 2007
Teme: 165
Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email MSN Messenger
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 12:49 am Odgovoriti sa citatom

Zorica rece da romantika nema veze sa novcem, ali predstava romantike i te kako ima, posebno danas, u savremenom svetu. Divno receno.

katancic ::
Dakle izreceno je kao zakljucak i tako je i naglaseno u emisiji , a sad se ovde potura kao hipoteticko ili retoricko pitanje.....
A to je sasvim drugacije tumacenje i utisak i uticaj na dalji razgovor kod ljudi....

To je po meni prljava rabota....cisto fitovanje necijih reci radi manipulativnog skoka do zamisljene teze koja je dokazana jos i pre nego sto je postavljena i izrecena......
Nisi pratio pazljivo Wink
Voditelj navodi da je po blogovima, forumima, fejsbukovima,... situacija takva da se namece zakljucak kako je novac u tesnoj vezi sa romantikom.
Dakle, na osnovu reci svih tih ljudi (po blogovima i forumima), donosi zakljucak da je novac u tesnoj vezi sa romantikom. I iznosenjem tog svog zakljucka zapravo postavlja pitanje.
Time se svaki novinar sluzi (mislim na pitanja kroz "tvrdnje", a nakon nekog uzorka).
Zato sam reagovala na bukvalisanje. Zbog nesagledavanja svrhe te "tvrdnje".

Или се ти предај, или ја да ти се предам.

Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Silver surfer
Dezurna pricalica
Dezurna pricalica

Pridružio: 08 Jan 2008
Teme: 8

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 1:50 pm Odgovoriti sa citatom

Dobra je bila emisija, moram da priznam, jedino se ne bih slozio sa vama povodom gostiju, mislim da je profesorica Tomic malo previse pricala i solila pamet svima iskren da budem nista narocito od nje nisam cuo, cak sta vise izjavila je jednu veliku kontradiktornost, prvo je rekla za ovo univerzalno KAKO koje nam se nudi na sve strane a ne daje nikakve odgovore, vezano za to kako biti romantican, kako prici devojci, i sl, a sa druge strane kaze da profosori kao sto je ona i postoje da bi dali odgovore na neka pitanja koja se postavljaju, bojim se da ona ne zna te odgovore iako je profesor i iako pokusava da deluje kao da sve zna...

Doktor Bokun je imao odlicnu paralelu na to zbog cega nema toliko romantike, a to objasnjava zavisnoscu mladih od roditelja i kako je ovo u stvari drustvo odraslih, gde mladi ne dobijaju mogucnost da se izraze...Ali ocigledno da njegova teza nije naisla na neko razumevanje ni odobravanje od drugih gostiju, mozda cak i od voditelja, cini mi se da ono sto pricaju psihijatri malo ljudi razume...

Sve u svemu mislim da ono sto je falilo jeste neko dublje objasnjenje romatnicnosti, odakle ona dolazi, pre svega sa psiholoskog stanovista, i takodje licno mislim da bi malo vise trebalo baviti se psihologijom, i unutrasnjim dozivljajima nego samo povrsno gledati na stvari...

Anton
Novajlija
Novajlija

Pol: Muski
Pridružio: 24 Jun 2008
Teme: 0

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 3:08 pm Odgovoriti sa citatom

Sjajna emisija i sjajni gosti. Sve pohvale.

Natašin naslednik
Inventar foruma
Inventar foruma

Pridružio: 06 Dec 2007
Teme: 16

Zemlja:

Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 3:18 pm Odgovoriti sa citatom

A propo novca i danasnjice, evo jedne misli:"danasnja mladez misli kako je sve u novcu, a kada postanu stari, uverice se da je tako." Laughing Wink

"Postoje ljudi pčele i ljudi muve. Pčele i na djubristu naidju na cvet, muve i u najlepšoj bašti traže samo g....Budi pčela!"
Nenad-GL
Naj forumas 2008.
Naj forumas 2008.

Pridružio: 23 Jan 2007
Teme: 91

Zemlja:

Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Poseti sajt autora
Poruka Upisano: Uto Jun 24, 2008 6:53 pm Odgovoriti sa citatom

Citat:
Nemam nameru da se uvlačim Nataši Miljković samo zato što je ona Nataša Miljković, niti trčim na čajanke samo da bih upoznala Natašu Miljković - drugim rečima nisam pristrasna a ponajmanje licemerna (pošto bi poneko mogao to da pomisli čim neko od "običnih smrtnika" počne da brani (uslovno rečeno) Natašu Miljković), ali imam za tebe jedno pitanje:
Da li si ti novinar pa da znaš sve novinarske/voditeljske tehnike vođenja razgovora sa gostima, koji će temu odvesti u željenom smeru? Odnosno, zašto si toliko egoističan da sebi daješ za pravo da znaš SVE?

Cemu bre ovo pravdanje Jasso Laughing evo ja obozavam N.M i ne smatram da je to uvlacenje Embarassed isto bi je obozavao i da nisam na ovom forumu, to je moja stvar pa iz tog razloga ne vidim zasto se pravdas. Isto i ja nisam pristrasan samo mi ne dirajte Kljuc i N.M Laughing Wink

Eh kakav Kljuc, kako dobri gosti, kako dobra tema, sto volim tako nasmejane i vedre goste, kako je neko imao lpe osmeh...
Svi gosti su bili u pravu stim sto bi se slozio sa Zoricom da zaromantiku zaista ne treba kinta. Da to je ono pravo drzanje za ruku, lezanje na travi, ne mora uopste palme, more, gitara, romantiku sami stvaramo gde god hocemo i zelimo samo je potrebna ona stast izmedju dvoje koji se vole i tad romantika stvara one leptirice u nama a ne sex. Evo ja i Mirka se volimo bez para, sinoc nam je bilo romanticno gledajuci KLjuc ihhaa.

Prikaži poruke iz poslednjih:    

Odgovori na poruku    Natasa-Miljkovic.com - forum » Analiza prethodnih emisija Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeci
Strana 3 od 7

Skoči na: 
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu

Srodne teme
Naziv teme  Autor   Poslednja poruka 
Apokalipsa? Natasa Miljkovic Ned Avg 15, 2010 5:59 pm  Pogledaj zadnje poruke
Prijateljstva koja prelaze u nešto više Eric Cantona Sre Maj 26, 2010 5:41 am  Pogledaj zadnje poruke
Foklandi ~ Ostrva koja je rat promenio nabolje Eric Cantona Uto Jan 19, 2010 5:16 pm  Pogledaj zadnje poruke
Najvece lazi srpskih politicara Eric Cantona Sub Jan 02, 2010 4:28 am  Pogledaj zadnje poruke
Koja god vlast da je, policija i zandarmedija su uzas Dobrovoljac Sre Dec 05, 2007 7:39 am  Pogledaj zadnje poruke

Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.

SajtBiografijaForumBlogGalerijaIntervjuiKontaktArhiva emisijaDownloadLink to us!Natasa-Miljkovic.com - RSS za temu
Forum je baziran na phpBB 2.x software-u. Originalni dizajn napravio je Vjacheslav Trushkin. Forum održava ekipa foruma. Pravila ponašanja možete naći ovde!