|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
reanimacija
Redovni posetilac

|
|
 |
Beba2014
Novajlija

|
Upisano: Pet Okt 17, 2014 6:59 pm |
|
Ne bih preporucila nikome niti da vodi trudnocu u Pancevu,niti da se poradja tamo.Svih devet meseci sam imala bolove u donjem delu stomaka,kada sam pitala svog ginekologa zbog cega je tako on mi je rekao da je to normalno mada ja znam da nije jer sam i pre ove trudnoce rodila decu i nikad nisam takve bolove imala.Problem je bio u tome sto me doktor za svih devet mesdeci ni jednom, nije pregledao a ja sam svih tih meseci bila otvorena jedan prst,na sta sam se ja zalila i da mi sta lno curi neka voda on je rekao da je to sekret sto nije bio.Dodjem u bolnicu 3 oktobra tad mi je termin bio doktorka me pregleda i kaze da je sve u redu i da se za 7 dana javim na ctg.Javljam se 6 oktobra kazem da ne osecam bebu da se pomera na sta mi oni kazu da je sve u redu i da se javim u petak 10 okt.Javljam se opet u sredu 8 okt urade mi ctg kazu da je sve u redu,mada ja znam da nije jer je meni sve gore,imama bolove,otvorena sam 3 prsta i oni me vrate kuci i kazu da dodjem u ponedeljak 13 okt.Mene sutradan stomak ubija od bolova,dobijam kontrakcije koje su bile na svakih 6-7 minuta,odlazim na pregled doktor kaze da sam otvorena 4 prsta i da me prima u bolnicu,urade mi ctg na kome se ne cuju otkucaji srca bebe,urade mi ultrazvuk i kazu da je moja beba mrtva vise od 2 dana.Katastrofa a ja sam svaki dan bila tamo i vracali me kuci.Porode me 9 okt kasno uvece i ako sam na odeljenje primljena u pola 3 popodne sa izgovorom da se na mrtvoj bebi ne radi carski rez,ostavljaju me samu u sobi za pripreme sa velikim bolovima da bi mi tek u pola 11 uvece rekli da ce me uspavati i probati prirodnim putem da izvuku bebu.Sta reci o ovoj bolnici sem UZAS!!!!! Sve bi ih podavila koliko su ogavni i bezobrazni,devet meseci sam nosila moju srecicu u stomaku i namucila se da sve prodje kako treba i zbog bezobrazluka doktora i nemarnosti izgubila moju bebu i ako sam se zalila da se ne pomera vratili su me kuci.

|
|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |