|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Zeljko
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
trnova_ruzica
Dezurna pricalica

|
Upisano: Ned Mar 29, 2009 7:59 pm |
|
Imala sam priliku da probam milka cokoladu kupljenu u Becu i kupljenu u Pragu.Ukus je daleko bolji od ove koju mi kupujemo u nasim marketima.
Moje neko misljenje je da skoro svi proizvodi koji dolaze na nase trziste su losiji od proizvoda koji se uvoze u zemlje clanice.
U Austriju kad bi se dokazalo da je uvezena roba loseg kvaliteta burno bi se reagovalo.Dok kod nas....
A i mi treba da izbegavamo neke uvozne proizvode ,postoje proizvodi iz uvoza koji su nekada neophodni ljudima,ali npr.nas centroproizvod,crvenka,takovo,soko stark imaju daleko bolje proizvode od podravke ,galine itd...
 |
 |
Upravo sam se ovih dana toga nacitao na netu. Naime interesovalo me nesto oko ves masina i frizidera koje marke su sada aktuelne i uglavnom ljudi pricaju da je jedan kvalitet za zapdano trziste a drugi za istocnu Evropu. Od lose limarije do lezajeva, tako stoje stvari sto se bele tehnike tice. |
sjajno sto si to spomenuo,moja tetka je kupila u Srbiji gorenje frizider i zaista se razocarala,dok je jedna komsinica dobila iz slovenije sasvim slucajno isti i sasvim je zadovoljna.
U mom gradu postoji gorenje fabrika,i samim tim sto je ovo mali grad i ljudi pricaju,dosta losija bela tehnika se sklapa kod nas i jeftina je radna snaga,dok je i radna snaga u Sloveniji i Hrvatskoj daleko skuplja.
-------------------------
Postovi spojeni.
Postujte Pravilnik!
|
http://www.youtube.com/watch?v=6UsiiEbBpgQ
Per aspera ad astra! |
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Natasa Miljkovic
Urednik emisije

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Zeljko
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
trnova_ruzica
Dezurna pricalica

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |