|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
bombonica
Novajlija

|
Upisano: Pet Apr 10, 2009 10:55 pm |
|
Takodje, gospodja iz ministarstva bi trebalo da prestane da prica kako se vrsi na njih pritisak, i da gubi vreme i energiju na to, umesto toga neka ministarstvo i ona vrse pritisak na skupstinu da izglasa zakone. Sto rece gospodja iz Hrvatske, ne morate stvarati nove, prepisite necije imate hrvatske, slovenacke, austrijske, nemacke, svedske, cije god hoce...
|
|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
mrav
Hronicar foruma

|
Upisano: Pet Apr 10, 2009 11:31 pm |
|
Тема одлична.
Гости... нажуљаше ми душу од своје препонизности. Тако и треба на овакве теме. Цвај-фркет-цвај-клат плетиво је за тугаљиви темат, што ово не беше.
Г-дар Паповић, у готово циркусантском хип-хопу, немаде времена да објасни чиме се бави организаторијум на чијој је потстолици. Те шта је урадио, до каквих резултата за пипање дошао. Немогуће да их нема онај ко штити потрошаче. У супротном, ради се о нечему што личи на политичку партију. Прстовно прозивање, из ладовине, бројном публикуму: "мило нам је", у поскоку, као да игра школице.
Приспећем из Хрватске, госпођа до показала је шта је Задатак удружења за потрошаче.
|
|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Sub Apr 11, 2009 8:20 am |
|
Razmišljala sam da li je bolje da ćutim, a kad god sam ćutala bolje je bilo...
Pitala bih za sinoćnjeg gosta, koji se svojski potrudio da otme kormilo Nataši, je l' to onaj Ješić što se zamalo potukao s Veljom Ilićem?
Ne prija mi takav način komuniciranja, teško mi je da pratim šta pričaju takvi ljudi.
Ne znam da li i koju emisiju vodi (s obzirom da je novinar), mislim da uloga bilo kog voditelja nije da sebe stavlja u prvi plan, već da vodi i usmerava emisiju... Verujem da je i kao gost i kao voditelj neko ko sebe promoviše.
Previše preglasnih gostiju...
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
Katančić
Starosedelac

|
Upisano: Sub Apr 11, 2009 10:00 am |
|
Da vam kazem...
Pogledajte ovu temu, pogledajte ovaj narod i sad mi recite da mislite da ce neko , npr ja steci utisak da treba da se ukljuci aktivno u ovakvu temu.
Sa jedne strane je tu licna korist i zastita, ali to postoji kao motiv sa moje strane i sa strane slicnih u mnogo slucajeva kad i nije ocigledna licna korist....
Sa druge strane je poklapanje, demagogija i sprdanje sa svim argumentima i bilo cim sto bi bilo izgovoreno...
Cak i narod , pojedinacno gledan, a ne grupno kao rulja , ne pokazuje nijedan simptom koji bi dao nadu osobi da iznese konstruktivno misljenje.
A kamoli da se efektivno bori za ostvarenje naprednih resenja...
Taj destruktivni obrazac, koji je zaokruzen , vlada.....
Bitnije je ko govori od toga sta govori.
Bitnije je ko radi, od toga sta radi....
Licno vidim resenje za mesec dana, sa malim sredstvima, a cudno mi sto niko nije pomenuo nesto ni nalik tim mojim tehnikama i resenjima, ali mi i nije cudno...
Sto rece neko , svi se hvataju za opste argumente, za servirane argumente i pokusavaju od blata naprave zlato....
Mediji, mediji, mediji i isprane glave....
U takvim situacijama se forsira i ushicuje onaj koji prvi iznese serviran argument i ideju, ili onaj koji ponovi isto sto i ostali ali doda vise nade.....ubedljivije....

|
Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta. |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |