Prihvatimo stvorenu sumnju u tajne namere neke interesne mocne skupine u svetu, nazovimo to teoriju zavere; kao takva nije validna i neubedljiva bez objektivnih dokaza.
Ove suprotne interesne grupe koje sire teorije zavere i seju strah od iste, isto su kreatori inverze te teorije zavere jer njenim sirenjem i ubedjivanjem drugih da u to veruju i strahuju skupljaju istomisljenike i kao takva predstavlja zapravo ono protiv cega se navodno bore.
Zeitgesit = Bilderberg grupa....razlika je samo u materijalnoj moci i da ovi jedni sumnjaju u ove druge koji je izazivaju svojim diskretnim delovanjem.
Teorije zavere imaju svrhu skupljanja istomisljenika i stvaranjem intersne grupe po principu 'group think'-a.
Nije najjači u vrsti koji preživljava, nego je to najinteligentniji. To je onaj koji je se najbolje prilagodjava promeni.
Trebalo je milione godina da od majmuna postane čovek, komunistima je bilo dovoljno 50 godina da od čoveka naprave majmuna.
Pametan se uči na tudjim greškama, a glupi ni na svojim ne nauči.
Richard von Weiszäcker:"Oni koji zatvaraju oči za prošlost su slepi u sadašnjosti."
Taj film je stvorio svoju ideolosku organizaciju u Srbiji pod istim imenom, u svetu ih ima vise i interesuje me sta ce biti kad se te organizacije ujedine u jednu i ko je (duhovni) vodja ((Zeit-)Geistliche Führer) koji ce ustati iza ove ideje i ideologije.
Da demantujem gospodina Zeitgeista (zaboravio mu ime): Nije tacno i malo je preuvelicano kad tvrdi da te u SAD gledaju 'neverovatno' ako platis novcanicama/gotovini, istina je druga, radije prihvataju kreditnu karticu zbog lakoce, svi je imaju (ili do skoro bar imali sad su sirotinja) pa je navika, kad evropljanin udje, prvo mu gledaju u cipele, jer ce takve tek naredne godine biti 'hip'......ima toga jos.
Nije najjači u vrsti koji preživljava, nego je to najinteligentniji. To je onaj koji je se najbolje prilagodjava promeni.
Trebalo je milione godina da od majmuna postane čovek, komunistima je bilo dovoljno 50 godina da od čoveka naprave majmuna.
Pametan se uči na tudjim greškama, a glupi ni na svojim ne nauči.
Richard von Weiszäcker:"Oni koji zatvaraju oči za prošlost su slepi u sadašnjosti."
Jako mi se svidelo kritičko razmišljanje onog sveštenika I da dodam da je simpatičan sa onom ozbiljnošću, kao da karikira sam sebe
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Film ima 3 dela. Prvi govori o religiji, drugi o 9/11, a treci o ekonomiji i monetarnom sistemu.
Po meni treci deo je najvazniji, jer predstavlja sistem u kome zivimo, ali na zalost najmanje su o njemu pricali (ako izuzemo deo oko cipovanja ljudi).
Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10Sledeci
Strana 1 od 10
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.