ja se nesto ne secam da sam caskala bas mnogo na poslednjih 30-ak stranica stare teme...uglavnom je to bila neka prepiska za dvoje- troje
uz napomenu da ce i ova tema dobiti krila ka arhivi ako primetim slicno
dobro jutro, ko je ustao na levu a ko na desnu....da vas cujem
Poslednji put izmenio korisnik dekameron dana Sub Apr 11, 2009 8:34 am; Izmenjeno ukupno 1 puta. (0 procenata izmenjeno)
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
Pol: Pridružio: 13 Mar 2009 Poruke: 3066 Teme: 35 Lokacija: U tvom pogledu... Zemlja:
Upisano: Sub Apr 11, 2009 9:25 am
E ovako: Ja moram da kazem samo nekoliko stvari o kojima cu samo sad pisati i ne vise.
Tema o cirilici nije zakljucana zbog mene!Ako pazljivo pogledate Jassa je prva pocela da me opominje u vezi gramatickih gresaka,koje doduse imam ali zbog brzog kucanja.Ja nikome ne ostajem duzna,te sam morala da joj objasnim i tako se razgovor nastavio...Dakle,ako sam ja offovala,offovala je i ona...Ali naravno posto je ona duze ovde pa je svi "volite",ne zasluzuje da ona bude za nesto kriva.. statuse:"prolaznik","hronicar","dezurna pricalica" itd. nisam pominjala zbog samih statusa ili zboh hvaljenja vec zato sto mislim da onaj ko je tek dosao(ili pak nije pisao 100 god.a bio je ulogovan)nema pravo da prica o drugima kakvi su,jer je tek dosao i ne moze da tvrdi ko je kakav jer nas nije "upoznao".A ako i ima nesto da kaze neka koristi PP,jer ako napisete javno na forumu,zna se da ce na to biti odgovoreno,logicno.
Ako je ovo forum o temama kao sto su teme koje Natasa obradjuje u emisiji,zasto onda uopste i postoji deo "Sve i svasta" na forumu!?
I jos nesto,na temi "caskanje" ne moze da se offuje jer je to kako sama rec kaze "caskanje",dakle sta kome padne na pamet,to pise...
Ja sam na levu nogu ustao i lose sam volje. Da podsetim novije clanove da smo se za temu caskanje izborili svojim pisanjem na ovom forumu jer smo nas nekoliko dugo na forumu i prirodno je da vremenom promenimo po koju a da ne offujemo teme, pa otud i ova tema. Neki novi clanovi, necu nikog da imenujem, se ponasaju kao da je ovo neki kafe forum za zezanje i caksanje e pa nije.
Niko nije protiv zezanja i druzenja i caskanja ali ako se ova tema zatvori jos jednom zbog nekoga na glavu cu mu se popeti.
Tema o cirilici nije zakljucana zbog mene!Ako pazljivo pogledate Jassa je prva pocela da me opominje u vezi gramatickih gresaka,koje doduse imam ali zbog brzog kucanja.
Odmah se opravdavaš... umesto da prihvatiš kritiku "ljucki", ti se još ljutiš što sam ti rekla gde mislim da grešiš...
Mistery ::
li naravno posto je ona duze ovde pa je svi "volite",ne zasluzuje da ona bude za nesto kriva..
Nađi mi samo jedan offtopic u koji sam uletela sa tobom! Pravopis srpskog jezika - nisam skrenula s teme "dobrim ljudima je dosadno" - nisam skrenula s teme, "ćaskanje" - ćaska se o svemu i svačemu - nisam skrenula s teme... Osim ako nije bila tvoja inicijativa za offtopic, jednom ili dvaput.
E sad... što ti moraš da teraš mak na konac pa makar i udarala glavom u zid, šta ja da ti radim
Elem... dobih 10 dana u Grčkoj za 2 osobe Nikad nisam bila u Grčkoj, možete misliti Baš sam happy
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Gde li je Vlada Banić?! ...mada Dekameron radi svoj posao sasvim zadovoljavajuće i odlučno, ni po babu ni po stričevima
Nenade druže ako si im reko... pazite se kome se Nenad popne na glavu ugasio je karijeru...
Ustao sam na desnu nogu, sinoć je bila nela promocija demo bendova povodom gitarijade pa je bilo dobre svirke, loše svirke, maloletnica koje offuju svirku a i punoletnih cica zbog kojih se setim zašto rnr nije mrtav
ma bilo je svega i danas sam oran za rad. Čekaj danas ne radim! jupiiiii
Pobednik u teskoj kategoriji najglupljih forumskih potpisa.
Pol: Pridružio: 13 Mar 2009 Poruke: 3066 Teme: 35 Lokacija: U tvom pogledu... Zemlja:
Upisano: Sub Apr 11, 2009 9:55 am
[quote]Odmah se opravdavaš... umesto da prihvatiš kritiku "ljucki", ti se još ljutiš što sam ti rekla gde mislim da grešiš... [/quote]
Ne pravdam se vec iznosim svoje misljenje...Necu da cutim,vec hocu da kazem sta mislim!Ne ljutim se,jer sam i ja tebe ispravila gde mislim da si ti gresila...
"ljucki"se pise "ljudski
[quote]Nađi mi samo jedan offtopic u koji sam uletela sa tobom! Pravopis srpskog jezika - nisam skrenula s teme "dobrim ljudima je dosadno" - nisam skrenula s teme, "ćaskanje" - ćaska se o svemu i svačemu - nisam skrenula s teme... Osim ako nije bila tvoja inicijativa za offtopic, jednom ili dvaput.[/quote]
Pa cekaj,ako ti nisi offovala nisam ni ja..."pricala" si samnom,npr. na cirilici smo pricale o greskama...to je u vezi naseg jezika.
[quote] dobih 10 dana u Grčkoj za 2 osobe Nikad nisam bila u Grčkoj, možete misliti Baš sam happy [/quote]
...Ali naravno posto je ona duze ovde pa je svi "volite",ne zasluzuje da ona bude za nesto kriva...
Nema puno veze s ljubavlju. Ima više veze šta i kako se kaže, pa makar bio samo par dana na Forumu...
...statuse:"prolaznik","hronicar","dezurna pricalica" itd. nisam pominjala zbog samih statusa ili zboh hvaljenja vec zato sto mislim da onaj ko je tek dosao(ili pak nije pisao 100 god.a bio je ulogovan)nema pravo da prica o drugima kakvi su,jer je tek dosao i ne moze da tvrdi ko je kakav jer nas nije "upoznao"...
Ako si mislila na Mrava, on je član duže od mene. Samo na primer: u početku sam uglavnom čitala šta ljudi pišu, tek kasnije sam se razmahala.
Nije problem skontati ko je kakav na osnovu njegovih postova, zar ne?
...A ako i ima nesto da kaze neka koristi PP,jer ako napisete javno na forumu,zna se da ce na to biti odgovoreno,logicno....
Dakle, ne offujte Ćaskanje
Hehe, otvorite temu Svađanje
Poslednji put izmenio korisnik Neko iz mase dana Sub Apr 11, 2009 10:10 am; Izmenjeno ukupno 1 puta. (0 procenata izmenjeno)
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti... ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom!
Samo, ako se bude išlo avionom, ne znam kako ću... Ja imam traume i od bicikle, a kamoli avion...
Posebna mi je čast, ja vas u to uveravam, izuzetno sam počašćen što sam umeo kao ja, a nisam kao drugi umeo. M.Antić Čuvam se promene - putem promene, ali u džepu nosim snove sve... i samo ja znam domete.
Sva vremena su (GMT +2:00) Beograd, Kaliningrad, South Africa Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 755, 756, 757Sledeci
Strana 1 od 757
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
Stavovi koje izražavaju članovi foruma u svojim porukama su njihovi lični stavovi i ne predstavljaju zvanične stavove uredništva emisije "Ključ" i Nataše Miljković.
Svaki korisnik snosi punu moralnu i materijalnu odgovornost za sve poruke koje na forumu napiše. Urednici foruma odriču se odgovornosti za sadržaj tih poruka.