|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Page
Starosedelac

|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
StefanT.
Prolaznik

|
|
 |
Katančić
Starosedelac

|
Upisano: Pon Maj 25, 2009 1:02 am |
|
 |
 |
Ima tu jos jedan prakticni problem - prvo jutarnje mokrenje...
Nekad je vrlo tesko to izvesti i stojecki, a kamoli sedecki...
Kao rvanje sa anakondom  |
Ma dok si mlad , svako mokrenje je tesko izvesti, .....
Idealno je nagnuti se drzeci se jednom rukom pod uglom od 30 stepeni, pa da prirodno ubadas gde treba....a cudo jedno kako to ovako zvuci divljacki , a navika stvorila preciznost , osim za one kapi, jer mlaz je uvek skup kapljica pa ima prskanja...
Vidim ja da ce po nekima uskoro biti obavezno nositi katetere za muskarce....i da uopste ne ulaze u kupatilo....(a u praksi je uvek vise zapuseno kupatilo gde su zenski korisnici nego gde su muski.....)
Ali ovo nije tema ON :ONA, vec ♂\♀
|
Sve što kažem u par reči je izvučeno iz konteksta,mog konteksta. |
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Pet Jan 28, 2011 3:45 am |
|
 |
 |
 |
 |
Izvini, odgovorio bih ali sa radikalima i nacionailstima ne razgovaram.Samo hrabro. |
Potpuno se slazem!Bolje je razgovarati sa onima koji nam finansiraju sigurne kuce,pederske i lezbejske organizacije,i ostalim olosima iz "prijateljske" Evrope i sveta.U Srbiji,za patriote,i one kojima su na srcu Srbi i Srbija,nema mesta.Zivela Evropa,da nam sva deca za 20 godina budu gej,i svi brakovi razvedeni.A i koji ce nam porodica...deca.. |
@tata ne pricaj nebuloze za sigurne kuce ,tamo stvarno dolaze zene koje ,koje jednostavno su morale da pobegnu od sadistickog ponasanja muzeva,a nisu imale kud,tamo dolaze za trajnim ozliljcima na licu od batina pa cak je jedna dosla sa oziljkom na licu od metka i bez oka i to sve od njenog muza koji se sadisticki ponasao ,i to su morale da pobegnu od njih glavom bez obzira,nisu oterane od strane muza ...prema tome za sigurne kuce nisi u pravu ,,,,to su jednostavno extremni slucaji sadizma i tu ne spadaju onih 36% kao u statistici ,(ne mislim na to)nego je broj dosta manji tih i takvih slucajeva koji sam opisao.
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Pet Jan 28, 2011 4:22 am |
|
 |
 |
zašto potlačenog? Partnerstvo je nešto drugo
i ne pratim nikoga, već idemo rame uz rame
odluke donosim sama
ali.... kada mi je teško, volim muško rame da se isplačem... o toj snazi govorim... samo neko ko može da me zagrli i da se osećam sigurnom!
moj muž bogami uzme često usisivač u ruke, ali uzmem i ja lopatu i sekiru kada treba...
A to ne znači da on nije i dalje muškarac a ja žena...
a o tome da žalim za vremenima kada su muškarci lupali šakom od sto ( ne znam zašto svi pogrešno razumeju ovu moju konstataciju...
) ne mislim sigurno na to da su žene bile potlačene i robinje već mislim na to, da je na muškarcu odgovornost koju su danas preuzele žene,a ne stoji im baš
na žalost gey fazon je sve više popularniji, pa su muškarci počeli da briju noge, pazuhe, i čupaju obrve... takav sigunro nije onaj iz moje priče "koji lupi od sto"
uloge doživljavaju tranziciju, pa će na kraju žena da preuzme ulogu muškarca, oca, a muškarci će postati ženice...
Ko razume , shvatiće  |
@bad_girl ja ti s edivim ti jesi prava zena ,veciti romantik,samo zasto si sebi dala ime "bad_girl" kad to ocigledno nisi 
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
|
 |
Reverend
Pocetnik

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |