|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
reanimacija
Redovni posetilac

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Pet Feb 01, 2013 10:23 am |
|
... i blago retardirana knjiga. Ne bih posegnula za njom na polici. Dovoljno je da čujem da je bestseler, pa da odmah imam averziju. Najbolje prodavane knjige redovno nisu i najkvalitetnije. Mada, koga je uopšte briga kakav je moj čitalački ukus.
Da je nisam dobila, ne bih je ni otvorila. Ovako sam je, iz poštovanja prema darodavcu, pričitala donekle. Fabula je kretenska, na nivou petparačkih ljubića. Mislim, sama priča o neizmerno bogatom, bezobrazno lepom i totalno s*ebanom i perverznom sadisti koji se zaljubljuje u lepu, pametnu, siromašnu, a pritom još i nevinu studentkinju je stvarno samo priča za romane s kioska. Da ne spominjem neke totalno glupe i nezamislive erotske scene. Pričale mi drugarice da im muževi imaju problema s potencijom posle pročitane knjige, jer ih ubija strah od neuspeha čak i kod sopstvene žene. A žene koje su je pročitale sad redovno, svako veče mužu okrenu leđa i prevrnu očima i odu u san da se perverziraju s gospodinom Grejom. 
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |