|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
Upisano: Čet Nov 05, 2009 2:11 pm |
|
 |
 |
za pocetak zato sto na drzavnim granicama treba da stoje zastave drzave u koju se ulazi, neka postave kilometar posle granice i nikom nece smetati pa ni meni ili bilo kome. |
A zasto mislis da tako treba?
Ne vidim razliku izmedju tog kilometra, 10 kilometara ili da je bas pored srpske zastave.
To su zapravo neki principi oko kojih ne vredi voditi uzavrele diskusije, bitno je da stoji srpska zastava gde joj je mesto, a ova druga neka odluce sami, imamo valjda vaznijih problema.
Postavljanjem zastavi ne resavamo zivotne probleme gradjana, ne pravimo puteve gde su odavno vec trebali biti, ni pruge, niti privlacimo investicije.
Jedno pitanje za vas, (nije Zikina Sarenica ) da li Vojvodina ima teritoriju sa juzne strane Save odnosno Dunava?
|
Nije najjači u vrsti koji preživljava, nego je to najinteligentniji. To je onaj koji je se najbolje prilagodjava promeni.
Trebalo je milione godina da od majmuna postane čovek, komunistima je bilo dovoljno 50 godina da od čoveka naprave majmuna.
Pametan se uči na tudjim greškama, a glupi ni na svojim ne nauči.
Richard von Weiszäcker:"Oni koji zatvaraju oči za prošlost su slepi u sadašnjosti."
AKO SRBIJA STANE (3 dela):
http://www.youtube.com/watch?f.....WWH3kCGNFM
http://www.youtube.com/watch?f.....RUijJ9xpAs
http://www.youtube.com/watch?f.....spmETzn_M0
Predsednik Srbije, "diplomac", "predskazao"/znao za smrt pokojnog premijera dr. Zorana Djindjica:
http://www.youtube.com/watch?f.....2Z3G0D3x4E |
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
Upisano: Pet Nov 06, 2009 6:15 pm |
|
Prosli smo Seseljvsk-Milosevicki rezim, i eto mene kao rezultat njihove politike, eto mene ovde kod vas, naravno ludacku politiku pre svega SAD osudjujem i svrstavam ih u gori kos od ove dvojice navedenih, ali budimo malo pametni, budimo malo glumci, sacuvajmo emocije i to sto nas boli nepravda za bolja vremena.
Ajde da pogledamo imovinsku kartu tih patriJota za vreme rata, prvo svi su im zivi i zdravi (hvala Bogu) nekako u to vreme svi izdobise stanove i dok su vecini Oluja i Bljesak odnosili najdraze, najmilije, kuce neki su se sirili koji su se busali.
Zastava Vojvodine je najmanji problem, bitno je da nikada Srbija vise ne dozvoli da Vojvodina bude iznad nje, da vojvodjanski parlament bude iznad republickog, a svakog separatistu udaljiti iz politickog zivota, zabraniti mu rad jer radi protiv drzave i tretirati ga kao huligane sto tretiraju i zabranjuju im udruzenja.
|
      |
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
Upisano: Pet Nov 06, 2009 6:56 pm |
|
 |
 |
Prosli smo Seseljvsk-Milosevicki rezim, i eto mene kao rezultat njihove politike, eto mene ovde kod vas, naravno ludacku politiku pre svega SAD osudjujem i svrstavam ih u gori kos od ove dvojice navedenih, ali budimo malo pametni, budimo malo glumci, sacuvajmo emocije i to sto nas boli nepravda za bolja vremena.
Ajde da pogledamo imovinsku kartu tih patriJota za vreme rata, prvo svi su im zivi i zdravi (hvala Bogu) nekako u to vreme svi izdobise stanove i dok su vecini Oluja i Bljesak odnosili najdraze, najmilije, kuce neki su se sirili koji su se busali. |
sve je to neso tacno...ali mi reci, nakon sto i vojvodina bude otisla,da li ce i dalje oni biti veciti razlog za sve sto nam se desava? dalje, situacija u sandzaku, ovo je samo uvertira..sta ce se dogoditi za 5-10 godina.. da li ce idalje oni biti razlog??? halo slobbe,seselja i ostalih nema vec 10 godina!!!!!!
Oni su tada krali,ali smo imali nesto od drzave...
ovi kradu jos vise,a drzavu malo malo pa ni nemamo...
pod velom integracija i boljeg zivota(koji ne vidim uopste) nestajemo...polako ali sigurno.... sta ce mi clanstvo u EU kad ne znam ni ko sam,ni gde zivim,ni kako se zove moj narod... da li pod velom integracija razbijanje zemlje manje boli??? mene ne,bas naprotiv....
 |
 |
bitno je da nikada Srbija vise ne dozvoli da Vojvodina bude iznad nje, da vojvodjanski parlament bude iznad republickog, a svakog separatistu udaljiti iz politickog zivota, zabraniti mu rad jer radi protiv drzave i tretirati ga kao huligane sto tretiraju i zabranjuju im udruzenja. |
sanse nema...sa ovakvom vlascu... to sto je vojvodini dozvoljeno,klasican primer ovoga sto si naveo...
da je drzava pokazala otpor u prici oko vojvodine,zapravo bi obesmislila citav proces "demokratizacije" drustva od 2000te godine....
isto vazi i za kosovo..dalje za sandzak itd...
to je ujedno bio i cilj promena 2000te...da se mirnim putem ostvari ono sto bi u rezimu pre 5og oktobra 2000te bilo nezamislivo...
koja jos zemlja u poluraspadajucem stanju ulazi srecna i vesela u EU.... samo mi...i treba da pevamo?neka hvala...
|
bolje jedno vruce pivo nego cetir ladna |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |