|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Čet Jul 15, 2010 6:52 am |
|
Par puta sam pokušala da rezervišem u hotelu (doduše, srpskom), pa su me redovno upućivali na agencije, te sam odustala od zvanja i kontaktiranja hotela, mada za inostranstvo to funcioniše drugačije. Najbolja stvar je što pošalješ upit (stranim hotelima i pansionima) za određen broj osoba, dana i period, pa ti oni mejlom jave da li ima mesta, koliko košta itd. To kod nas definitivno nijednom nije funkcionisalo. Ostaviš im i broj cipela, a posle te samo maltretiraju.
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
Upisano: Pet Jul 16, 2010 3:31 pm |
|
Procitao sam danas negde da je MIP platilo letovanje turistima one agencije... Bas lepo od njih, samo, da li su svi prevareni bili ovako lepo iznenadjeni od strane drzave, i ko to u vlasti sebi daje za pravo da novac koji svi skupljamo, pa i socijalne kategorije sa najnizim primanjima, koje ni ne pomisljaju na skupa letovanja, koristi tako olako. Da su ozbiljni i iskreni da pomognu drzavljanima u nevolji, svima bi podjednako platili kartu za nazad i gotova stvar a ne, ima se moze se ae platicemo vam letovanje a vi malo smirite strasti i prestanite da nas prozivate po medijima... Ipak nije zgodno, ono kao, jos MSP nije dao misljenje...
|
Pobednik u teskoj kategoriji najglupljih forumskih potpisa. |
|
 |
DiplomiraniDuduk
Dezurna pricalica

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |