|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
boksi
Starosedelac

|
Upisano: Pon Nov 08, 2010 5:20 pm |
|
 |
 |
Da misle na zdravlje coveka ne bi davali subvencije proizvodjacima duvana, zabranili bi sadnju, tako se misli o zdravlju coveka. |
Jasno je meni Neso sta si hteo da kazes, ali o cemu onda misle uvodeci ovaj zakon, ako ne misle na zdravlje? Sta je pozadina svega ovog?
Valjda ima negde i brige za zdravlje:)
Ali, ruku na srce, ne ovih nasih, vec tamo negde ,, daleko" , nekih drugih koji su isto ovo uradili... gde stvari malo drugacije funkcionisu... a od kojih nasi lezilebovici samo prepisuju.
|
|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
Upisano: Pon Nov 08, 2010 5:36 pm |
|
Kroz duvanski dim ce ovaj svet procistiti vazduh, inace "cist" vazduh klimu su promenili koliko se misli na zdravlje coveka, ovaj zakon mi lici kao da si odzacar ali ne smes da pusis jer je jbg stetno po zdravlje, toliko nuklearki, toliko zagadjivaca na ovom svetu a udarili na obicnog malog coveka i njegov porok. Malo ko ce ostaviti cigarete zbog ovog zakona ali da se udari po ceni oanko muski Boga mi mnogi bi ostavili ja prvi, i za to bi smatrao da se misli na zdravlje coveka, ovo je samo igra macke i misa, sto kaze NiM zalosno je sto se ljudi postavljaju kao spijuni po firmama, eto nas gavrani na primer Sta sad treba da prijavi kolegu recimo koji je nesto pukao i mahinalno zapalio cigaru negde gde ne bi smeo i onda treba da nastupi gavrani iza nekog ugla i kaze mu "aha pusis"...ne znam da li to moze da se odbije ta uloga tuzibabe... i da zar to ne bi trebalo da bude posao komunalne policije koja ovh dana stupa na delo, bas se osecam nelagodno zbog komunalne policije zaista, da li covekova svest toliko zakrzljala ili je to ipak nesposobnost drzave i njenih losih zakona pa se mora policijom sprovoditi eh...

|
      |
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
Upisano: Uto Nov 09, 2010 9:48 am |
|
 |
 |
Pa kada se ne bi po mestima kojima se krece obican mali covek sa cigarom u ustima, kretao i obican mali covek bez cigare, onda ne bi ni zabranjivali pusenje nigde:) Ovako ja mislim da je to sasvim u redu:) Ne mislim da je bas tu neka zavera u pitanju. Tako nesto je trebalo odavno uraditi.
Pusaci ce se vremenom navici na ovakav ,, rezim" i to vise nece biti toliki problem. Kao sto se ne pusi u autobusima, avionima, bioskopima... ne mora i u kancelarijama... i hodnicima... i na stepenicama
A koliko vidim pusaci odbranise restorane i kafice... i ulice:)... tako da sve to i nije bas toliko strasno:) |
Ma sve ej to ok, u principu nisam ni ja za pusenje u zatvorenim prostorijama, ali sam za to da se ima posebna prostorija da pusaci ne lice na klosare ako su vec zavisnici. Gledam kod nas ispred opstine malo, malo pa grupica sluzbenika onako s nogu pusi, mislim bas grozna slika. Ljudi se vise guse nocu od smoga kad se upale sporeti na drva, celo naselje smrdi na ugalj i oseca se gusti dim ali ok najveci zagadjivac je duvanski dim, elektrane, zleezare, topionice, nuklearke su inace proizvodjaci cistog vazduha. Da, ne znam da li je neko bio u Popovcu gde se nalazi cementara Holcim, tamo su krovovi beli, u Obilicu je padao zuti sneg tako sa zabranom pusenja je resen problem, hvala svima koji misle na moje zdravlje, jos samo da prestane sadnja duvana i nema problema.
|
      |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |