|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
Upisano: Pet Feb 04, 2011 10:52 am |
|
Decko, ja sam u tvojim godinama bio a ti u mojim nisi, posto 87 predpostavljam da stoji za godiste, vasa generacija to voli da koristi u nikovima, tebe sam stavio u isti kos sa ostalima zbog predpostavke da cim pominjes 240 godina nevinasca osudjenih onda si pod A: jedan od njih ili pod B: simpatises njihove metode i nacin. Sto je u sustini isto. Na pitanje kontrapitanjem, ko si ti da meni pricas sta cu i koga da pitam na forumu? Trenutka kad si kliknuo na opciju posalji, tvoje pitanje, post, molba, sta god, vise nije tvoja. Da se vratim na 249 godina izgubljene mladosti, jel taj decko osudjen sam na 240 godina? Svako ima svoju kaznu to sto se bacate sa kumulativnom kaznom samo govori da su pojedinacne male, i da treba da budu vece. Cak ste pomalo i smesni, ko onaj sto ceka asfalt 300 godina.
|
Pobednik u teskoj kategoriji najglupljih forumskih potpisa. |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
Upisano: Pet Feb 04, 2011 10:56 am |
|
mislim da je igi87bg u pravu. nisu trbali da osude na one velike zatvorske kazne onu nevinu decu, chiji roditelji isplakashe grde suze ispred suda.
trebali su ih obesiti na sred terazija i to za palcheve da vise dok ne pocrkaju kao skotovi. mada, ni ideja sa neomashcenim kolcem nije tako losha. naravno i to na terazijama. da svi vide. da se nikada ne ponovi.
igi87bg budi srecan, jer sada nisi snjima i izvuci pouku iz ovoga.
idem i ja na partizan, volim ga od pre nego si se ti rodio, vodio sam klinca s godinu dana na JNA i kupovao mu dresove, shorceve, portikle..., umem i ja da se posvadjam s nekim ciganima oko toga, ali mi nikada ne pada na pamet da nas 20 ubijamo nekoga motkama, stolicama i flashama, a da ga onda polumrtvog bacimo s 5 metara na beton.
stavi se u njegov polozzaj samo na jedan trenutak. makar samo onaj trenutak kada te dizzu preko ograde da te bace i kada uspevash poslednjim atomima zzivota da skapirash da te vishe nema, da se tvoja pricha zavrshila, samo zbog toga jer si imao drugachiji shal...
ostali mu roditelji-stavi se u njihov polozzaj dok sede ko dve mumije uveche...
ostala mu sestra-zamisli nju kada se seti da je imala brata kojeg vishe nema, zbog druge boje shala...
ostala devojka, prijatelji, rodjaci...
tog choveka je neko voleo. taj chovek je nekome bio sve u zzivotu.
njega vishe nema.
NEMA.

|
I AM - I CAN |
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |