|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
DiplomiraniDuduk
Dezurna pricalica

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
igi87bg
Pocetnik

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
DiplomiraniDuduk
Dezurna pricalica

|
Upisano: Sub Feb 05, 2011 5:58 pm |
|
 |
 |
od vas,i nije mi jasno kako mozes da nazivas te ljude hordom koje ni ne poznajes...!!??AAA da cuo si na TV-u da su to ubice itd... hahaha... |
Ne, nisu ubice??? Bris Taton se zadavio kada je progutao riblju kost? Oni su pokušali da ga spasu?
Nepravedno osuđeni? Naravno, ako nisu bili tamo nego na nekom drugom mestu!
I kako ti zoveš rulju koja navali na jednog jedinog čoveka koga čak ni ne poznaje (tvoje reči!), iz čiste ludosti? Možda si u pravu, ne samo “horda”, treba “divlja horda”!
 |
 |
Procitajte ovo je ispovest jedne od majki osudjenih. |
Upravo mi je najviše sumnjivo to što, po tvrđenju osuđenih “nema dokaza”! Ni protiv Al Kaponea nikada nije bilo dokaza!
 |
 |
A sto se tice svih vas ako nekoga zanima nesto vezano za sudjenje neka me slobodno pita pre nego sto odvali neku glupost.! |
Već i istup ovde pokazuje tvoju “objektivnost”! Siguran sam, da je ovo razgovor oči u oči, da bi skočio da me biješ a naročito ako bi vas bilo više!
Na tvoju veliku žalost, dokazao bi da si (ste) jači, ali ne i da si u pravu!
Pogledaj malo sebe! Ne bih mogao da izbrojim koliko si grešaka napravio u pisanju. To nikakvom snagom i batinama ne možeš ni nadoknaditi ni ispraviti!
|
Umetnost življenja je u tome da se svemu nađe prava mera!
"Danas je ludo vreme! Ko nije lud taj nije normalan!" (citat)
Pametan čovek uzima reč zato što ima šta da kaže, a budala zato što ima pravo da govori!
http://diplomiraniduduk.wordpress.com/
 |
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
reanimacija
Redovni posetilac

|
Upisano: Sub Feb 05, 2011 9:00 pm |
|
verovatno on i nije ubio Taton-a ali je evidentno da je on huligan a oni su potencijalno veoma opasni ,po drustvo .ali ima jedna izreka koja kaze "lazljivcu se ne veruje ni kad istinu govori" shodno tome huligan je kriv i kada nije nikoga ubio bar u ocima javnosti ,a i jeste njegova odgovornost to sto je huligan ,mozda ne njegova krivica za ubistvo ,ali odgovornost za to sto je huligan.
Uostalom on je tek navrsio 18 godina,koliko sam razumeo link sa youtub-a ,a koji to otac daje sinu koji je verovatno tek polozio vozacki ispit i dobio voz.dozvolu,da kolima ide u drugi grad ,,,neka to bude nauk za njegovog oca i njega da se vise njegov sin ne druzi sa huliganima i to i ne bude,drugim recima verovatno je bio raspušten mamin i tatin sin.
meni je naravno žao ako je on nevin osudjen za ubistvo tatona ali neka mu ovo bude za nauk,pa cak i da se oslobodi jednog dana,neka mu bude za nauk i pamet u glavu.
|
ne postoji konacna istina za istinom se uvek traga.
pobednik je onaj ko pobedi samog sebe |
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |