|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Kako biste nazvali Most na Adi? |
Most na Adi |
|
8% |
[ 1 ] |
Harfa |
|
25% |
[ 3 ] |
Arčibalda Rajsa |
|
41% |
[ 5 ] |
Milutina Milankovića |
|
0% |
[ 0 ] |
Nikole Tesle |
|
8% |
[ 1 ] |
Zorana Đinđića |
|
16% |
[ 2 ] |
|
Ukupno Glasova : 12 |
|
Autor |
Poruka |
sirene
Redovni posetilac

|
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
Upisano: Sub Avg 27, 2011 11:07 pm |
|
Harfa mi se najvise svidja, mada je i Most na Adi solidan naziv (sve vreme dok se most gradio tako su ga i zvali).
Harfa je neutralno ime, zvucno, u potpunosti odgovara izgledu ovog nezavrsenog mosta, a i stranci imaju slicnu rec pa je univerzalna i laka za izgovaranje (znaci za marketing). Sto je jos bolje, to ime nece smetati nikakvim daljim garniturama koje bi ga menjale zbog politike.
Licno sam protiv davanja imena mosta po nekoj licnosti, bilo da je u pitanju verski vodja, politicar ili ko god. Saglasna sam samo sa time da svaku deonicu puteva Srbije nazovu jasno i glasno po politicarima, na velikoj zutoj tabli da im stoji licno ime u crnoj boji (to je najjaci kontrast i lepo se vidi), da se javno zna koje su bruke napravile onakve puteve sa rupama, zakrpama i ulegnucima po kojima Srbiji nema ravnih u svetu.
Mislim da predloge tipa 'Novak Djokovic', 'Djilas' i slicno daju ljudi koji nisu pri cistoj svesti.
|
Или се ти предај, или ја да ти се предам.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
 |
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
|
 |
boksi
Starosedelac

|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
Page
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |