|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
fotomika
Novajlija

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
Nenad-GL
Naj forumas 2008.

|
Upisano: Čet Jan 26, 2012 12:35 pm |
|
Meni se cini da neko ovde treba da zaradi na ovim karticama i na ovim citacima istih. Pre neki dan ulazi jedan cica kontrolor sa dva komunalna pandura e mislim zaista me nerviraju ti komunalci, i ne znam sta predstavljaju, sta im je posao, mozda ih zateknem na vrata uskoro da mi kazu da treba struju da platim.
No da se vratim na busplus kartice, kako putujem za Grocku na ulazu u 302 je pravi stampedo doci do sedista, stim sto u tu 302 ulaze ljudi koji putuju za sva naselja koja su pre Grocke sto je naravno njihovo pravo, tako da mislim da ce u tom prevozu biti problema. U pravu je fotomika, ima dosta nepismenog naroda, ima penzionera koji jedva uspeju da se popnu u bus i moraju se pridrzavati sa obe ruke za sipke a ne da vadi karticu i da je prilepi za automat ima i svesno nepismenih. Zauzvrat za prgradska naselja idu neki autobusi koji su poprilicno stari da ne pricam da duva u njima sa svih strana, da ne pricam da se ne pridrazvaju bas reda voznje. Ovaj sistem u drzavi je samo ekspert da od gradjana naplati ali ne i da pruzi odgovarajuci kvalitet usluga.

|
      |
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
Upisano: Čet Jan 26, 2012 2:22 pm |
|
Nisu beskontaktni čitači? Pa to onda baš usporava posao. Trebalo je da naprave kao na žičarama: samo malo priđeš i već si platio (prošao).
 |
 |
Ovaj sistem u drzavi je samo ekspert da od gradjana naplati ali ne i da pruzi odgovarajuci kvalitet usluga. |
Slažem se, Nešo. Većina ovih poslova koji se obavljaju sad, pre izbora, usmereni su , u stvari na čišćenje budžeta, rekla bih. Što da eventualnim naslednicima ostane ijedan dinar. Neki dan videh kako u blizini menjaju ulične, sasvim dobre, svetiljke. Kao da je sad zamena ulične rasvete prioritet! Kao da se nije mogao za te novce popločati neki trotoar, ili napraviti dečije igralište.
Šminka se menja kad se sve drugo ispravno.
|
Boriti se, tražiti, ne naći i ne klonuti...
ıdɐʞ sǝ oʞɹǝćǝ!
Kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečovještvom! |
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
Saša
Naj forumas 2009.

|
|
 |
Neko iz mase
Naj forumas 2010.

|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |