|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Vanja
Urednik foruma

|
Upisano: Uto Feb 21, 2012 8:46 am |
|
@ Zeljko
Onaj link sto si dao samo sluzi liku koji ga je pisao da prolongira svoj referal
Inace, ja imam nalog na tom sajtu, otvorila ga (ima mesec dana) da skinem s vrata druga i njegovu referal molbu, i da mu budem taj jedan u tim lancima kod tih sunce-sija zarada. Inace se ne secam ni lozinke ni korisnickog imena koje sam za tu prilku odabrala, otprilike sam bila toliko opcinjena citavom pricom, racunam valjda ce me pronaci da mi uruce posteno bogatstvo kom necu moci da pristupim iz tehnickih razloga. Secam se samo da mi je bilo dovoljno da pogledam sajt, dizajn i to. Inace, kad sam pitala druga na koji racun ce mu uplacivati bogatstvo, nije ni on znao.
Zar neko uopste moze da poveruje u datu pricu nakon sto pogleda wazzub stranicu (?) Da poveruje da ONO moze skinuti Google sa trona (?)
|
Или се ти предај, или ја да ти се предам.
Colophon: Svi stavovi koje iznosim na forumu licno su moji i ne moraju se podudarati sa misljenjem urednika i autora emisije "Kljuc".
 |
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
miks
Starosedelac

|
Upisano: Uto Feb 21, 2012 12:31 pm |
|
 |
 |
Zar neko uopste moze da poveruje u datu pricu nakon sto pogleda wazzub stranicu (?) ... |
Iskreno, ja nisam osoba koja ce lako poverovati u tako nesto. Pogotovo sto se wazzub stranica ne razlikuje puno od onih tv muvanja: pokazu vam ekser, pa pitaju koji je ovo predmet i mlataraju sa hrpom novcanica (u krupnim apoenima) koje ce navodno osvojiti onaj ko pogodi...
I mene je molio "prijatelj" da ga ne odbijem (da mu prekinem lanac)... pa hajde, rekoh da i ja budem naivan
I opet iskreno, nikad mi nije bilo jasno (niti me je interesovalo) kako se to na netu zaradjuje od "kliktanja", zato sam i postavio ovi temu. Znam da je Eric strucnjak po tom pitanju; Jovanovic, Vanja i ostali... pa rekoh, da vas cujem
Ali eto! za sada cu dobijati 4 (lakih) $ mesecno. Uspeo sam cetvoro da vrbujem ahahaha! Samo i ja sam se pitao, na koji nacin ce me islacivati
P.S.
A koliko sam sklon takvim pricama, govori i cinjenica sa sam bacio izgrbanih 50000€ na "lova za shoping snova" 
|
|
|
 |
ZeljkoS
Starosedelac

|
|
 |
miks
Starosedelac

|
|
 |
gavrani
Naj forumas 2011.

Pol: 
Pridružio: 13 Maj 2010 Poruke: 5806 Teme: 88 Lokacija: austrougarski deo prestonog grada zemaljske srbijice Zemlja:
|
|
|
 |
JovanovicZ
Starosedelac

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |