|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
alexandar dimitrijevic
Redovni posetilac

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
Upisano: Sre Apr 29, 2009 8:26 pm |
|
 |
 |
Ja bi voleo da vas vidim obojicu u emisiji, vas nenadovicu i Branka kockicu pa da ispred njega kazete koja je vulkanizerska radnja u pitanju i da li je ta informacija tacna... cisto da cujemo i drugu stranu. Jeste, kockica je moj idol bio i ostao. |
Radi se o vulkanizerskoj radnji u Borca-Gredi ,kod pijace. Kao shto sam i rekao tu je gospodin kockica cekao da mu se zakrpi guma.Nishta licno nemam protiv Branka Milicevica, covek je glumac, to mu je profesija. mishljenja sam samo da je mogao bar da udostoji ta mala bica, ciji je idol bio,bar jednim osmehom. Ja sam po povratku kuci dugo razmishljao o svemu. Nemam zaista nijedan jedini razlog da pricam neistinu. Jedan od tih malih bica koji je zeleo da vidi Kockicu bio je bio i moj sin. U svako doba i na bilo kom mestu sam spreman da ponovim sve ovo. Nosio sam se mishlju ,u to vreme, da odem licno do tog pozorishta, za koje su mi rekli da je negde kod Vuka i da ga upitam zashto se tako ponashao. Kada sam malo bolje razmislio,i uz savete nekih svojih prijatelja ,odustao sam, i nashao opravdanje za Branka Milicevica-kockicu. ON JE IPAK samo glumac. Poznato je da se gledaoci sazive sa ulogom glumca , ali sam svestan da ako sretnem Batu Zivoinovica na ulici , nemogu ga osloviti sa , zdravo VALTERE . Evo upravo sada mi je sini dobacio da je u doticnu vulkanizersku radnju Branko Milicevic bio sa vozilom ,karavan , krem boje. Neznam , cemu ovolika sumnja. To se dogodilo ,i to je to .
|
|
|
 |
kaligula
Novajlija

|
|
 |
observer
Prolaznik

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
|
 |
musicmaster
Udaljen sa foruma!

|
|
 |
Tanja 77
Redovni posetilac

|
|
 |
nenadovic.sr
Redovni posetilac

|
|
 |
vlaky
Starosedelac

|
|
 |
Jellena
Pocetnik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |