|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
Dorian_Gray
Pocetnik

|
|
 |
tratincica
Starosedelac

|
|
 |
primeran
Pocetnik

|
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
tratincica
Starosedelac

|
Upisano: Sre Maj 02, 2007 7:55 pm |
|
 |
 |
Uostalom, i žene se teško kontrolišu da ostanu do kraja života s jednim partnerom, a kamoli muškarci. Stoga, ja sam za legalizaciju poligamnih brakova kod nas, iako se to kosi sa našom verom, veru ne treba mešati u bračne odnose, nikako. |
Tacno je da zene ne mogu da se kontrolisu kada su do kraja zivota sa jednim partnerom...
On je najcesce zahtevan i posesivan kao sva njihova deca, njeni i njegovi roditelji, njihovi prijatelji i ostatak sveta zajedno...
Iskreno... divim se zenama koje su x godina u braku, a jos nisu odsrafile glavu svom razmazenom i dosadnom muzu...
Da sumiranm... sprska zena pored muza, dece, kuce i posla... gubi apsolutno svaku zelju da svrlja...
|
Shameless self-promotion: www.conquiztador.rs |
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
primeran
Pocetnik

|
Upisano: Sre Maj 02, 2007 11:02 pm |
|
 |
 |
Tacno je da zene ne mogu da se kontrolisu kada su do kraja zivota sa jednim partnerom...
On je najcesce zahtevan i posesivan kao sva njihova deca, njeni i njegovi roditelji, njihovi prijatelji i ostatak sveta zajedno...
Iskreno... divim se zenama koje su x godina u braku, a jos nisu odsrafile glavu svom razmazenom i dosadnom muzu...
Da sumiranm... sprska zena pored muza, dece, kuce i posla... gubi apsolutno svaku zelju da svrlja... |
Pa jesi u pravu, ali samo donekle, ipak ima dovoljno prevara da se zabrinemo šta se to dešava, i zbog čega je Srbija tako nenormalno KONZERVATIVNA zemlja. Divim se liberalnim državama zapadne Evrope.
Što ne znači da sam za legalizaciju droge ili gej brakova, daleko od toga.
|
Legalizujmo poligamne brakove u Srbiji!!! |
|
 |
Vanja
Urednik foruma

|
|
 |
quasar
Hronicar foruma

Pol: 
Pridružio: 01 Maj 2007 Poruke: 253 Teme: 0 Lokacija: Cloverleaf Quasar (H1413+117) Zemlja:
|
|
Upisano: Čet Maj 03, 2007 9:13 am |
|
Primeran,
Nije mi baš jasna tvoja motivacija da se legalizuje poligamija u Srbiji. Ako već želiš da imaš više žena, i ako sve te žene žele da im budeš muž, mogli biste recimo da odete u Dubai i da živite tamo? Ne poznajem zakone, ne znam da li je potrebno da pređeš u Islam da bi imao više žena, ali možeš i to ako je potrebno.
Nikad nisam razmišljao o poligamiji. A ti se potrudi pa daj neku argumentaciju zašto misliš da bi legalizacija poligamije bila dobra (e, da, da li to podrazumeva da jedna žena može da ima više muževa, ako ne - onda bih najviše voleo da čujem argumentaciju neke žene koja bi volela da njen muž ima više žena, i zašto bi to volela)
Nisam a priori protiv poligamije, ali mi za sada nikakva argumentacija ne pada na pamet.
|
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.
- Abraham Lincoln |
|
 |
dekameron
Urednik foruma

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |