|
Vazno: Za pristup kompletnom sadržaju našeg foruma, neophodna je registracija ili ukoliko već imate nalog, morate biti prijavljeni!
Autor |
Poruka |
quasar
Hronicar foruma

Pol: 
Pridružio: 01 Maj 2007 Poruke: 253 Teme: 0 Lokacija: Cloverleaf Quasar (H1413+117) Zemlja:
|
|
Upisano: Čet Maj 03, 2007 10:20 am |
|
 |
 |
 |
 |
Ne poznajem zakone, ne znam da li je potrebno da pređeš u Islam da bi imao više žena, ali možeš i to ako je potrebno.
|
pa cak i da neko predje u islam a zivi na nasim prostorima, ne bi imao sanse za vise brakova, jer nasi zakoni to ne dozvoljavaju...a verujte mi da za nekoliko godina u egiptu nisam naletela ni na koga ko ima vise od jedne zene...mnogo je uslova koji moraju da se ispune da bi muskarac mogao da se ozeni sa 4 zene, koliko ime je dozvoljeno po zakonu....cak i da hoce, retko koji moze da ispuni sve uslove  |
Mislio sam na njihove zakone, znam da naši ne dozvoljavaju, nisam se dobro odrazio Eto, to bi bilo interesantno videti, koji su ti uslovi koji moraju da se ispune po njihovom zakonu.
|
Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.
- Abraham Lincoln |
|
 |
tratincica
Starosedelac

|
|
 |
fat_rat
Prolaznik

|
|
 |
primeran
Pocetnik

|
Upisano: Pon Maj 07, 2007 10:57 pm |
|
Pa to nje apsolutno nikakav problem, sve dok ne ugrožavaju nekog, naravno. A, pošto je ovo 21. vek, moramo se i prilagođavati novim vidovima seksualnog života, što ja podržavam.
Jednostavno, čovek, a i žena, nisu stvoreni da budu monogamna bića, to se vrlo dobro zna, jer ko zna koliko puta u toku braka jedan, ili ćak obojica supružnika, imaju "grešne" misli.
To dokazuje moju hipotezu, ali izgleda da u našoj Srbiji još uvek žive poneki pećinski ljudi koji to ne kapiraju.
|
Legalizujmo poligamne brakove u Srbiji!!! |
|
 |
tratincica
Starosedelac

|
|
 |
primeran
Pocetnik

|
Upisano: Sre Maj 09, 2007 9:06 pm |
|
 |
 |
Prema tome... ako za nekoga kazes da je pecinski covek, to znaci da on podrzava\praktikuje poligamiju... i obrnuto:D |
E baš si me nasmejala, a u pravu si što se tiče poligamije i poliandrije kod pećinskih ljudi.
To da je neko veran u braku 60 godina, to su priče za malu decu, ne mora on ili ona da izvrši preljubu, ali dovoljno je da za žudnjom pogleda u nekog i poželi ga za sabe, ali to iz nekog razloga ne ostvari jer se nekako uzdrži.
Evo, ja znam sebe, kad se budem oženio, dok mi žena dobro izgleda i zgodna je, biću joj veran, najverovatnije, ali čium primetim da počne da propada i da gubi na lepoti, tamo negde oko 45 godine, imaću ljubavnicu bar 15 godina mlađu od nje, e to je život, dobri ljudi.
|
Legalizujmo poligamne brakove u Srbiji!!! |
|
 |
fat_rat
Prolaznik

|
Upisano: Čet Maj 10, 2007 11:11 am |
|
 |
 |
 |
 |
Prema tome... ako za nekoga kazes da je pecinski covek, to znaci da on podrzava\praktikuje poligamiju... i obrnuto:D |
E baš si me nasmejala, a u pravu si što se tiče poligamije i poliandrije kod pećinskih ljudi.
To da je neko veran u braku 60 godina, to su priče za malu decu, ne mora on ili ona da izvrši preljubu, ali dovoljno je da za žudnjom pogleda u nekog i poželi ga za sabe, ali to iz nekog razloga ne ostvari jer se nekako uzdrži.
Evo, ja znam sebe, kad se budem oženio, dok mi žena dobro izgleda i zgodna je, biću joj veran, najverovatnije, ali čium primetim da počne da propada i da gubi na lepoti, tamo negde oko 45 godine, imaću ljubavnicu bar 15 godina mlađu od nje, e to je život, dobri ljudi. |
Bistar si ti,sta mislis ti ces vecno da ostanes mlad.Budi srecan da ti ne izrastu rogovi za mesec dana braka.
|
Link na Facebook-u za ucòanjivanje u grupu Ko je odgovoran za smrt Andjekle Popovic???Uclanite se i pomozite nam.Hvala unapred.
http://www.facebook.com/group......5719564871 |
|
 |
lusatex
Starosedelac

|
|
 |
subhuman
Prolaznik

|
|
 |
djoleks
Prolaznik

|
|
 |
|
|
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu
|
|
|
 |